Lányok! Tudtok flip-flop (lábujjközös) strandpapucsban vezetni autót?
Figyelt kérdés
Egy kedves lányismerösöm vitt múlt héten és feltűnt, hogy ilyenben van, fekete szivacs vagy gumi talpú. Az autójában nem működött a klíma és talán ezért is fordult meg a fejemben, hogy egy ilyen vacakban nem izzadhatott a lába? Láttam is a lábélén, hogy bizony melege van nagyon. Nem szokásom ilyet lesni, pláne megkérdezni egy nőt erről, de vagy 10 éve pont így járt egy másik nő ismerősöm, aki inkább ledobta és mezítláb vezetett.szept. 3. 15:36
1/6 subrette válasza:
Ha kellően jól tart a pánt, akkor a flip-flop papucs elülső része nem mozog nagyon a lábamon, így tudok benne vezetni. Bár inkább mezítláb szoktam vezetni, ha ilyen van rajtam.
2/6 anonim válasza:
Benned ekkora nyomot hagy hogy ki milyen papucsban vezet, hogy 10 év után is emlékszel? Elég durva.
3/6 A kérdező kommentje:
Kösz #1-es. És vezetés közben izzad ilyen típusú papucsban?
szept. 4. 11:29
4/6 anonim válasza:
Kiverted rá ott mellette, te nyomorék?
5/6 A kérdező kommentje:
Összekevertél apukáddal véletlen.
szept. 4. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!