Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A tangás strandpapucs már nem...

A tangás strandpapucs már nem divat?

Figyelt kérdés
Mindenhol ilyen sima belelépős gumipapucsban voltak. Én azt itthonra használom.
júl. 21. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:
35%
B@szki, legközelebb írj ki valami figyelmeztetést a kérdés elé, félrenyeltem a kólámat a röhögéstől. Elképzeltem egy strandpapucsot tangában.
júl. 21. 22:09
 2/4 anonim ***** válasza:
A többségnek úgy látszik megjött az esze. A bebújóst felvenni is könnyebb, levenni is, meg nem cseszteti a lábujjközt. Persze utcán ez a fajta is gáz.
júl. 22. 20:07
 3/4 A kérdező kommentje:

Nekem még volt régebbről, strandra elmegy. Amúgy én ilyen Adidas belelépősben utcára nem megyek, de otthon abban vagyok állandóan.

Amúgy ez külföldön volt, többsége márkás papucs volt, de csak nekünk volt ilyen tesómmal, ekkor kezdtem gyanakodni xD

júl. 22. 20:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Szőrös papucs, feliratos gumipapucs a divat. Hányingerem van, ha meglátom utcán.
júl. 22. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!