Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 180 centinél alacsonyabb...

180 centinél alacsonyabb férfiak Ti honnan öltözködtök?

Figyelt kérdés

Én 173 cm vagyok (vagy ilyesmi, pontosan nem tudom, lehet kicsit magasabb is vagyok, de alacsonyabb biztos nem).

Mellé 62-74 kiló között mozgok, attól függően hogy éppen tömegelek vagy szálkásítok.

Általában pólókból jó az M-es méret érdekes módon, még leszálkásítva, vagy éppen nagyon soványra fogyva is jók, de olyankor az S méret is.

Viszont ingekből, pulcsiból, kabátból kifejezetten nagy az M, s nem csak szélességben, hanem lóg is rajtam, hosszú az ujja stb.

És nem kicsit hanem hordhatatlan kategória…

Viszont sok esetben ezekből a ruhadarabokból még az S is nagy…

Általában inkább netről rendelek, de mivel a múltban volt 3 alkalom is, hogy vissza kellett küldenem a cuccokat, mert a méret kalkulátor ellenére se volt jó a ruha végül, így próbálkoztam élőben is…

Ilyen kínai helyeken, meg H&M-ben találtam olyat ami jó volt, de 2-3 cucc közül tudtam csak választani, eleve kicsi a felhozatal, azok sem tetszettek… Aztán bementem egy ilyen Saxoo London üzletbe is és már rögtön mondta az eladó, hogy nem lesznek a méretemben cuccok. Mondtam azért felpróbálok pár dolgot, de tényleg kb. minden ilyen 180+ centis emberekre van tervezve…

De pl. most is böngésztem pár ing után és az M-es méretet, tehát a közepest (!) 186 meg 192 centis emberek hordják, a 186 centisre még kicsit nagy is:

[link]

[link]

A közepes méret!

Akkor kb. az S (small) az ami 180-185 centisekre jó… 17X centivel mi marad? Valahol van XS méret, de nem sok helyen.

Az L meg az XL akkor kiknek van kitalálva? 220 centis embereknek?

szept. 3. 12:22
1 2
 11/11 anonim válasza:
Amúgy nem igazán értem, hogy egy 173 centis, átlagosan 68 kilós férfinak hogyhogy túl nagyok az S-es ruhák, mikor egy ilyen méretűnek inkább az M-es lenne jó (igaz, hogy ebben magamból indulok ki,mert én 168-169 centis vagyok és 67 kiló körül van a súlyom, és nekem az S-es holmik közül a normál szabású jó, a slim fit nem, de több M-es holmim van, mint S-es; leginkább azért, mert én rosszul vagyok attól, ha testhez álló ruha van rajtam (meg akarok benne fulladni + erősen izzadok)). Én is tapasztaltam, hogy nehéz ruhát találni, de inkább azért, mert sokszor alig van XL-esnél kisebb méret, mert a kisebb méreteket hamarabb el tudják adni (nagyobb rá az igény), és inkább csak akkor veszek ruhát, ha több már annyira megkopott, hogy csak otthon venném fel, és vagyok olyan peches, hogy pont elfogytak a kisebb méretek, mikor nekem kéne 😀
okt. 19. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!