180 centinél alacsonyabb férfiak Ti honnan öltözködtök?
Én 173 cm vagyok (vagy ilyesmi, pontosan nem tudom, lehet kicsit magasabb is vagyok, de alacsonyabb biztos nem).
Mellé 62-74 kiló között mozgok, attól függően hogy éppen tömegelek vagy szálkásítok.
Általában pólókból jó az M-es méret érdekes módon, még leszálkásítva, vagy éppen nagyon soványra fogyva is jók, de olyankor az S méret is.
Viszont ingekből, pulcsiból, kabátból kifejezetten nagy az M, s nem csak szélességben, hanem lóg is rajtam, hosszú az ujja stb.
És nem kicsit hanem hordhatatlan kategória…
Viszont sok esetben ezekből a ruhadarabokból még az S is nagy…
Általában inkább netről rendelek, de mivel a múltban volt 3 alkalom is, hogy vissza kellett küldenem a cuccokat, mert a méret kalkulátor ellenére se volt jó a ruha végül, így próbálkoztam élőben is…
Ilyen kínai helyeken, meg H&M-ben találtam olyat ami jó volt, de 2-3 cucc közül tudtam csak választani, eleve kicsi a felhozatal, azok sem tetszettek… Aztán bementem egy ilyen Saxoo London üzletbe is és már rögtön mondta az eladó, hogy nem lesznek a méretemben cuccok. Mondtam azért felpróbálok pár dolgot, de tényleg kb. minden ilyen 180+ centis emberekre van tervezve…
De pl. most is böngésztem pár ing után és az M-es méretet, tehát a közepest (!) 186 meg 192 centis emberek hordják, a 186 centisre még kicsit nagy is:
A közepes méret!
Akkor kb. az S (small) az ami 180-185 centisekre jó… 17X centivel mi marad? Valahol van XS méret, de nem sok helyen.
Az L meg az XL akkor kiknek van kitalálva? 220 centis embereknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!