Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi az oka annak, hogy a nők...

Mi az oka annak, hogy a nők ilyen papucshoz zoknit vesznek fel pluszba?

Figyelt kérdés
Link: [link]
aug. 29. 12:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

Zoknival minden kényelmesebb. Én egész nyáron zárt cipőben vagyok, mert egyszerűen minden szandál, papucs kidörzsöl.

Szóval rondának ronda ez a viselet, de baromi kényelmes. Nem hiába hordanak az öregek szandál zoknit, nem hiába adnak a gyerekekre is zoknit a szandál alá. Ha az ember megteheti hogy ne divatozzon, akkor sokkal kényelmesebb így.

aug. 29. 22:47
 12/15 anonim ***** válasza:
55%
Mostanában kezd elterjedni az a "trend", hogy papucs zoknival. De kizárólag márkajelzéses zoknival, hogy a papucs meg zokni márkája ugyanaz legyen. Pl. Nike, én ezt az egyet tudnám elképzelni utcára. Bár én inkább cipőpárti vagyok. De leginkább a közösségi médián, instán terjed ez az újfajta "őrület".
aug. 30. 08:50
 13/15 anonim ***** válasza:
69%
Hát igen. Igazából soha senki nem tudta megindokolni, hogy egy papucsot miért zokni nélkül KELL viselni. Objektíven persze.
aug. 30. 10:22
 14/15 anonim válasza:
100%
Én megkérdeztem barátnőmet. Soha nem hordja így, de, ha hosszabb időre kellene neki viselni, akkor inkább venne hozzá fel, mert baromira beizzad ilyen fajtákban és csúszik mezízláb. Ezért ilyeneket mezítláb max. fél órára vesz fel.
aug. 30. 12:18
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az ilyen műanyag szarokban izzad a talpam. Zokniban kényelmesebb viselni
aug. 31. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!