Szerintetek a cargo nadrágok milyen típusú ruhákkal kombinálhatóak, és az alábbi színekhez, típusokhoz milyen ruha, vagy milyen színű ruha, cipő illene?
Ezek a zöldesebb árnyalatok jönnek be elsősorban. Nem tudom, hogy milyen ruha illene ezekhez. Így első ránézésre gondolom a hasonló színű póló, fekete és a fehér cuccok, amikkel nem lövök gondolom mellé. Gondolkozom barna sportcipő vásárlásán is, az mennyire passzolna egy ilyen nadrághoz? Vagy üti egymást a két szín. Illetve alapvetően inkább a sportosan elegánsabb öltözéket szeretem, tudom, hogy ez nem annyira elegáns, de azért nem kapucnis pulcsit akarok hozzá felvenni. Például az is érdekelne így az ősz közeledtével, hogy milyen típusú pulcsik vagy dzsekik passzolnának egy ilyen nadrághoz, és elsősorban ilyen színű nadrághoz.
Ők például?
Én ehhez a barnát nem annyira tudom elképzelni. Inkább feketével párosítanám. A fekete dzseki amit linkeltél elég jó lenne hozzá szerintem. Felsőből szintén feketét, fehéret, ahogy írtad is. Meg mindenképp testre simulósabbat, hogy ellensúlyozza a nadrág maszkulinitását.
De aztán te látod igazából, ha barnát szeretnél próbálj hozzá barnát. Élőben lehet nem rossz az sem. Csak a fekete nekem valahogy elegánsabb, jobban elnyomja a nadrág sportosságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!