Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lenne egy kis gondom, ...?

Lenne egy kis gondom, ...?

Figyelt kérdés

Mentalis beteg vagyok sajnos, ferfi, illetve 4 fele szemelyisegzavarom van, eleg nehez az elet.. tettem dolgokat de olyat is ami maradando. Az egyik karom teljesen heges, feheres csikok es nemelyik felduzzadva, meg egy mely barna csik.

Bevallom igen en voltam, tehetek/nem tehetek rola ki tudja. Mas voltam akkor mas vagyok most, mindegy.

Nem tudjatok hol lehet kapni ilyen felkaru gumi vagy valamilyen vallig ero feszesebb ilyen ruhat? Kellene mert tesi lesz es nincs olyan, hol el tudnam takarni. Egyetem lenne. Hamarosan.

aug. 22. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:
50%

Nagyon összeszedetlen ez a kérdés

Sajnálom, de nem értem

aug. 22. 21:50
 2/3 A kérdező kommentje:
nem tudtam mi a neve, de az angol neve "compression long sleeve for men" es itt lehet betegsegektol kezdve is valogatni. Most rendeltem amazonrol egyet viszont, mar mindegy.
aug. 22. 23:09
 3/3 ívy1 ***** válasza:
Shein, ott láttam ilyeneket
aug. 23. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!