Ti, hogyan győznétek meg a fiatalokat, hogy lépjenek túl a Nike, Adidas és a Puma ruhamárkán?
Sose volt problémám egyik márkával se, viszont egy kis kreativitás nem ártana
Nekem Nike-ból elég egy fehér tornacipő, torna zsák és zokni
Azt is illene tudni ezekről a márkákról, hogy edzésre, konditerembe hordjuk őket.
Ezért is hívják őket úgy, hogy SPORTruházat.
Ti, mit vinnétek be a fiatalok öltözködésébe?
A lehetőségek tárháza van előttük, mind a fiúknak, mind a lányoknak
Ezek még menők egyáltalán? Mostanában kb mindenkin New Balance-ot làtok, meg mintha jönne fel a Skechers. Oké, Niket, Adidast még csak-csak, de Pumát hord még bárki is?
Senki nem hívja ezeket sport ruházatnak, max te. De van külön sportolása tervezett részük, meg utcai kollekciójuk is ugyanúgy.
Nekem mindegy mit hordanak a mai fiatalok. Mikor én voltam az, akkor mindenki emos volt. Szembe lógó hajjal, kockás cuccokkal meg csőgatyával. Na az sem szép nem volt, sem kényelmes. Ahhoz képest a mai tinik tök normálisan öltözködnek.
(Nekem egy cuccom sincs a fenti márkákból, úgyhogy nem azért védem. Te meg itt szidod, de azért neked is van Nike egyenruhád. Ugyan már. Nekem egy olyan ember ne mondja mások öltözködésére hogy unalmas aki önszántából birtokol egy fehér sneakerst.)
21#
Szerintem te a metál headre gondolsz, az ma is van
Miféle egyenruha XD???
A 21-es érthetően leírta, hogy emos stílus és nem metal head. Google nem a barátod? Tokio Hotel zenekart üsd be a keresőbe, na, arra a stílusra gondolt a 21-es.
18#
Jól, és szépen megválogatom, hogy mit hol veszek 😁
25#
Oh, hát én nem szólok be senkinek
Legyen szép napjuk a Nike viselőknek 🤷🏾♀️
De, az egyediség és a kreativitás akkor is hiányzik belőlük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!