Ti, hogyan győznétek meg a fiatalokat, hogy lépjenek túl a Nike, Adidas és a Puma ruhamárkán?
Sose volt problémám egyik márkával se, viszont egy kis kreativitás nem ártana
Nekem Nike-ból elég egy fehér tornacipő, torna zsák és zokni
Azt is illene tudni ezekről a márkákról, hogy edzésre, konditerembe hordjuk őket.
Ezért is hívják őket úgy, hogy SPORTruházat.
Ti, mit vinnétek be a fiatalok öltözködésébe?
A lehetőségek tárháza van előttük, mind a fiúknak, mind a lányoknak
7#
8#
Hát igen, általában mindig ez a válasz
(Valamelyik jóval agresszívabb és személyeskedőbb tud lenni)
12#
Mivel az utcán akarva-akaratlanul látom, hogy ki mit hord 😲
Így gondoltam elmondhatom a véleményem 🤷
A kérdés alatt is említettem, hogy sose jelentett problémát egy Nike, Adidas vagy Puma.
(Azt a részét meg valóban elrontottam, hogy csak sportolásra vesszük fel őket)
De, ha ilyen unalmas akarsz lenni, akkor legyél unalmas
Kérdező!
1. Nő vagyok, aki nem hord ilyeneket.
2. "Ti, hogyan győznétek meg a fiatalokat, hogy lépjenek túl a Nike, Adidas és a Puma ruhamárkán?"
vs.
"Mivel az utcán akarva-akaratlanul látom, hogy ki mit hord 😲
Így gondoltam elmondhatom a véleményem 🤷"
Még egyszer felteszem a kérdést, mi közöd neked ahhoz, hogy ki hogyan öltözködik?
3. Az, hogy valamiről elmondod a véleményedet és az, hogy arról írsz, hogy hogyan győzzük meg (kényszerrel) valamiről a másikat, az két külön dolog.
A véleményedet elmondhatod, azt senki se tiltja, de akkor győzd meg magad arról, hogy semmi közöd mások öltözködésének befolyásolásához. Na, sikerül magadat meggyőzni, hogy csak a saját dolgoddal foglalkozz?
10#
Hát épp ez az!
Ezek könnyen beszerezhető, kényelmes ruhadarabok, ezért lehet olyan népszerű.
Megmutatnám nekik, hogy más ruha is lehet ugyanolyan kényelmes, praktikus mint ezek a márkák. Ami még jobban is néznek ki
És mégis mit akarsz ott látni? A sok fehér, rózsaszín, piros és tengerészmintás és karácsonyi ruháim között? Ja várj, van pár ruhám, ami Mystic Day márkájú, és van kettő, ami My77.
A futóruhám, ami egy szett KEO Fitness márkájú, egy rövidnacim meg Dark márkájú. A futócipőm egy kb. 15 éves Puma. Azért ilyen idős, mert nem heti rendszerességgel futok.
Az egyik utcai sportcipőmet Deichmannban vettem, a másik Sketcher-s, a nyári szandálom márkája most nem jut eszembe, a balerina cipőm Rieker, a papucsom Sebastiano és Mexx márkájú, a túra cipőm Columbia.
Mire vagy még kíváncsi?
*-csak
Pardon ez a szó ott maradt véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!