Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti, hogyan győznétek meg a...

Ti, hogyan győznétek meg a fiatalokat, hogy lépjenek túl a Nike, Adidas és a Puma ruhamárkán?

Figyelt kérdés

Sose volt problémám egyik márkával se, viszont egy kis kreativitás nem ártana

Nekem Nike-ból elég egy fehér tornacipő, torna zsák és zokni

Azt is illene tudni ezekről a márkákról, hogy edzésre, konditerembe hordjuk őket.

Ezért is hívják őket úgy, hogy SPORTruházat.

Ti, mit vinnétek be a fiatalok öltözködésébe?

A lehetőségek tárháza van előttük, mind a fiúknak, mind a lányoknak

aug. 21. 05:20
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

7#

8#

Hát igen, általában mindig ez a válasz

(Valamelyik jóval agresszívabb és személyeskedőbb tud lenni)

aug. 21. 10:57
 12/29 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, de tényleg, mi közöd neked ahhoz, hogy ki mit visel?
aug. 21. 11:00
 13/29 A kérdező kommentje:

12#

Mivel az utcán akarva-akaratlanul látom, hogy ki mit hord 😲

Így gondoltam elmondhatom a véleményem 🤷

A kérdés alatt is említettem, hogy sose jelentett problémát egy Nike, Adidas vagy Puma.

(Azt a részét meg valóban elrontottam, hogy csak sportolásra vesszük fel őket)

De, ha ilyen unalmas akarsz lenni, akkor legyél unalmas

aug. 21. 11:21
 14/29 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező!

1. Nő vagyok, aki nem hord ilyeneket.

2. "Ti, hogyan győznétek meg a fiatalokat, hogy lépjenek túl a Nike, Adidas és a Puma ruhamárkán?"

vs.

"Mivel az utcán akarva-akaratlanul látom, hogy ki mit hord 😲

Így gondoltam elmondhatom a véleményem 🤷"

Még egyszer felteszem a kérdést, mi közöd neked ahhoz, hogy ki hogyan öltözködik?

3. Az, hogy valamiről elmondod a véleményedet és az, hogy arról írsz, hogy hogyan győzzük meg (kényszerrel) valamiről a másikat, az két külön dolog.

A véleményedet elmondhatod, azt senki se tiltja, de akkor győzd meg magad arról, hogy semmi közöd mások öltözködésének befolyásolásához. Na, sikerül magadat meggyőzni, hogy csak a saját dolgoddal foglalkozz?

aug. 21. 11:29
 15/29 A kérdező kommentje:
Azért szívesen megnézném a ruhatáradat 🤣
aug. 21. 12:20
 16/29 A kérdező kommentje:

10#

Hát épp ez az!

Ezek könnyen beszerezhető, kényelmes ruhadarabok, ezért lehet olyan népszerű.

Megmutatnám nekik, hogy más ruha is lehet ugyanolyan kényelmes, praktikus mint ezek a márkák. Ami még jobban is néznek ki

aug. 21. 12:35
 17/29 anonim ***** válasza:
57%

És mégis mit akarsz ott látni? A sok fehér, rózsaszín, piros és tengerészmintás és karácsonyi ruháim között? Ja várj, van pár ruhám, ami Mystic Day márkájú, és van kettő, ami My77.

A futóruhám, ami egy szett KEO Fitness márkájú, egy rövidnacim meg Dark márkájú. A futócipőm egy kb. 15 éves Puma. Azért ilyen idős, mert nem heti rendszerességgel futok.

Az egyik utcai sportcipőmet Deichmannban vettem, a másik Sketcher-s, a nyári szandálom márkája most nem jut eszembe, a balerina cipőm Rieker, a papucsom Sebastiano és Mexx márkájú, a túra cipőm Columbia.

Mire vagy még kíváncsi?

aug. 21. 12:40
 18/29 anonim ***** válasza:
Na akkor kedves kérdező, elárulod, hogy te miben jársz? Milyen márka, milyen stílus, milyen színek, fazonok?
aug. 21. 12:53
 19/29 anonim ***** válasza:
Sehogy! Miért, miben kellene járniuk, szmokingban talán? A Tisza mostanában lecsengett, pár évvel ezelőtt nagyon ment, nekem amúgy ezzel a márkával sincs bajom. És nem, ezeket a márkákat nem oda, vagy nem csak oda hordjuk, mint ahogy bármelyik ma ismert utcai acélbetétes csak sem megfelelő munkavédelmi bakancsnak.
aug. 21. 18:46
 20/29 anonim ***** válasza:

*-csak

Pardon ez a szó ott maradt véletlenül.

aug. 21. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!