Amikor a térdrészen szagatott farmert húztok fel, nektek nem akad bele mindig a lábfejetek a lyukba?
Figyelt kérdés
aug. 18. 13:34
1/12 anonim válasza:
Nagyon-nagyon ritkán előfordul véletlenül, de úgy egyébként nem, hát odafigyelek, nézem ahogy felveszem aztán így nem akad be. Szóval a kérdésedre válaszolva konkrétan hogy "...nem akad bele mindig a lábfejetek a lyukba?", nekem nem. (:
2/12 A kérdező kommentje:
Ha odafigyelek, akkor nekem se. Csak reflexből úgy akarom felrántani, mint a sima gatyákat és mindig beleakad a lábam, ha nem figyelek. :)
aug. 18. 13:48
3/12 anonim válasza:
Nem, mivel nem hordok szakadt munkásruhát.
4/12 A kérdező kommentje:
Olyat én se.
aug. 18. 14:55
5/12 anonim válasza:
4.
Te csak olyat, amivel most estek a biciklivel.
6/12 anonim válasza:
Mivel tök szoros, feszülős super skinnyt hordok, ezért nekem mindig beleakadna, és mindig nagyon figyelnem kell erre, hogy szét ne szakítsam teljesen.
F
7/12 A kérdező kommentje:
Igen, én is szűkebb fazonúakat hordok általában. Akkor nem csak nálam van ez így...
aug. 19. 06:54
9/12 anonim válasza:
Ismerős...:D Nem baj, ott amúgy is szaggatott már.
10/12 anonim válasza:
én úgy húzom fel, hol a lábszárát felgyűröm és egyből kidugom a végén a lábfejem, így tuti nem akad be, de én is jártam már úgy, hogy 2-3. alkalommal már végigszakadt és úgy már nem tetszett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!