Nagyon röhejes lenne? Megtaláltam álmaim cipőjét, de akad egy ,,kis" gond.
Ehhez a ruhához
Megtaláltam álmaim cipőjét, ezt.
Viszont az a baj, hogy alapból is sántítok, ( egyik lábam kb 1,5-2 centivel rövidebb, 4 szer műtötték, addig lábujjhegyezve jártam) illetve gerinc és csípőproblémáim is vannak. Szerintem nem súlyosak, meg megtanultam már ezzel az állapottal élni, ám a szívem fáj mindig a sok szép cipő miatt. Tornacipőben és szandálban éltem le az életem, és már unom. Sajnos egyensúlyérzékem sincs sok, bár ahogy látom, valamennyire fogja a bokát ez a cipő a pántja miatt. Arra gondoltam, megveszem, és ha tudok benne menni, megtartom, de külső szemmel biztos azt hinnék, azért megyek bicegve, mert magas a sarok. Csak alkalomra venném fel, természetesen nem folyamatosan. De mennyire néznének ki benne? Mennyire lenne röhejes?
Szerintem próbáld meg. Ez nem egy tűsarkú cipő. Nem sokkal másabb benne járni, mint egy laposban.
Nem hiszem, hogy bárki azt gondolná, hogy nem tudsz magassarkúban menni. Látszik, ha valaki biceg, mert valami gondja van. És teljesen más, amikor valaki bénán megy egy magassarkúban. De ez tényleg nem egy klasszikus tűsarkú. Szóval ebben nem is nehéz menni alap esetben.
Kettes, köszi, hogy szóltál. Végül megrendeltem egy hasonlót inkább, ezt: [link]
Ennek még a sarka is kisebb, bátrabban fogom felvenni. 😂😅🥰
Aranyosak vagytok nagyon, jól esik, hogy csak csupa pozitívat írtatok eddig. Mindenkinek ment a zöld. 🥰
Marilyn Monroe, az 1950-es évek legendás színésznője állítólag úgy tudott mindenkinél szexisebben járni a magassarkúban, hogy az egyik sarkából levágott egy centit. Ha neki jól állt az a kis billegés, akkor te se aggódj miatta. :)
A belinkelt ruha és a cipők pedig tényleg szépek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!