Egy esküvőre szabad felvennie fekete inget egy vendégnek?
Figyelt kérdés
Vendégként vagyok hivatalos egy esküvőre, ahol ceremóniamester-szerű feladatokat is el kell lássak. Fel lehet venni fekete inget mondjuk szürke öltönnyel?
F
aug. 17. 06:52
1/9 anonim válasza:
Természetesen igen, ami nem illik, a tiszta fekete öltözet
3/9 anonim válasza:
Maradj a fehér ingnél
Nem nézne ki rosszul, de legyél gentleman
4/9 anonim válasza:
Nyugodtan menj fekete ingben, sztem még elegánsabb is.
6/9 anonim válasza:
Pár éve voltam egy esküvőn ,ahol a menyasszony apja is fekete inget viselt ! A vendégek között is voltak akik szintén .Tehát szerintem fel szabad venni !
7/9 anonim válasza:
2024 van. Miért ne lehetne? Én júliusba voltan egy esküvőn vendégként. Mindenki össze vissza volt felöltözve a nők és a férfiak is, de mindenki elegáns volt. És nem bohóc és hasonlók.
:)
8/9 anonim válasza:
Fekete inget fel lehet venni, de elegánsnak nem nevezném igazán, inkább az elmegy kategória.
9/9 anonim válasza:
A fekete ing szerintem nagyon gyászos. Én a helyedben kikérném a menyasszony véleményét. A fekete öltöny teljesen megállja a helyét fehér inggel. (Vagy egyéb visszafogott színnel pl.: halvány kékkel) A ceremóniamestereken sem lehet soha fekete inget látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!