Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol érdemes sofőrkesztyűt venni?

Hol érdemes sofőrkesztyűt venni?

Figyelt kérdés

Autóvezetéshez szeretnék egy ujjatlan kesztyűt mert izzadós a tenyerem és nagyon zavar. Olyat szeretnék ami tényleg nagyon jó minőségű, sok évig tudom hordani napi szinten és kényelmes, szellős. Az Astorián található Bognár kesztyűről és a Pécsi kesztyű manufakturákról hallottam jókat, de a Google szerint ezek már megszűntek.

Milyen boltot tudnátok ajánlani?

aug. 16. 22:29
 1/7 anonim ***** válasza:

ÁLLJ!

Az Astoria bolt megszűnt????? Ne bax!!! :(((((((((((((((((

Pont azt írtam volna, évente 3-4X jártam oda. :(

aug. 16. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Veszel ebayen.
aug. 17. 00:20
 3/7 anonim ***** válasza:
2. És ott fel is próbálhatja?
aug. 17. 00:24
 4/7 A kérdező kommentje:

#1 Google maps szerint átmenetileg zárva, szóval ki tudja újra fog-e nyitni. Pécsi kesztyű viszont van de csak Pécsen, szóval max elutazom oda ha nem találok pesten.

#2 igen, ahogy írták szeretném felpróbálni, mert egy képről nem fogom tudni eldönteni hogy áll rajtam, mennyire kényelmes stb.

aug. 17. 00:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Én pont pécsi vagyok, ránéztem ezekre a kesztyűkre, szépek. De 30+e Ft-ért elég húzós... Kesztyűben nem fogsz jobban izzadni? Az nem megoldás, hogy lejjebb veszed a klímát?
aug. 17. 08:26
 6/7 A kérdező kommentje:

Én biciklizésnél is érzem a hasznát, és sokkal jobb lesz a kormány fogása. Ha izzadok is a kesztyűben nem az izzadt tenyeremmel fognám a kormányt hanem a kesztyű száraz anyagával.

Amúgy a klíma nem sokat segít, sajna kiskorom óta ilyen izzadós a tenyerem akár hideg akár meleg van.

aug. 17. 14:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Értem. Biciklizéshez én is használok kesztyűt, de az egy kicsit más. Ott legalább részben a kormányosn van a testsúlyom. Én a gravelesen előre dőlő pozíciót szeretem, nem szeretek függőleges háttal tekerni, nekem az kényelmetlen. A rezgések is átjönnek a kormányról, így hosszabb túzánál csillapítási szerepe is van. Autónál ez ugyebár nincs.
aug. 17. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!