Hol érdemes sofőrkesztyűt venni?
Autóvezetéshez szeretnék egy ujjatlan kesztyűt mert izzadós a tenyerem és nagyon zavar. Olyat szeretnék ami tényleg nagyon jó minőségű, sok évig tudom hordani napi szinten és kényelmes, szellős. Az Astorián található Bognár kesztyűről és a Pécsi kesztyű manufakturákról hallottam jókat, de a Google szerint ezek már megszűntek.
Milyen boltot tudnátok ajánlani?
ÁLLJ!
Az Astoria bolt megszűnt????? Ne bax!!! :(((((((((((((((((
Pont azt írtam volna, évente 3-4X jártam oda. :(
#1 Google maps szerint átmenetileg zárva, szóval ki tudja újra fog-e nyitni. Pécsi kesztyű viszont van de csak Pécsen, szóval max elutazom oda ha nem találok pesten.
#2 igen, ahogy írták szeretném felpróbálni, mert egy képről nem fogom tudni eldönteni hogy áll rajtam, mennyire kényelmes stb.
Én biciklizésnél is érzem a hasznát, és sokkal jobb lesz a kormány fogása. Ha izzadok is a kesztyűben nem az izzadt tenyeremmel fognám a kormányt hanem a kesztyű száraz anyagával.
Amúgy a klíma nem sokat segít, sajna kiskorom óta ilyen izzadós a tenyerem akár hideg akár meleg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!