Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Életem végéig ugyanazt a 2...

Életem végéig ugyanazt a 2 melltartót fogom hordani?

Figyelt kérdés
Szóval. még elég régen, úgy 2 éve rátértem anyukámnál, h szeretnék hordani. (Mert nagyon kicsi a mellem, és még az alakja is érdekes) Azt mondta, addig nem míg nincs rá tényleg szükségem. Mindenképp akartam, mert nagyon zavart h rajtam kívül mindenki hord, rajtam meg egy póló sem áll jól, úgyhogy egy barátnőm segítségével vettem, aki már nem jár a suliba, mással meg nem vagyok annyira jóban. Szóval azt hordtam, meg volt még egy régebbről, amire addig azt hittem, hogy nem jó méret, de csak át kellett állítani. Anyukám nem tudja, így kézzel mosom elég sok időnként, venni meg nem merek...Azért, mert ég a pofám ahogy az eladó és a vásárlók végigmérnek engem és a megvásárolni kívánt terméket.... Mit csináljak?
2010. nov. 2. 09:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
55%

Vagy kotont?

Ezek nem gáz dolgok, minden embernek szüksége van rájuk.

Még ha extra méretű tena ladyre, szifiliszre való gyógyszerre vagy valami ilyesmire lenne szükséged az érthetőbb lenne, hogy nem szívesen veszed, de a melltartóvásárlásban nincs semmi.

2010. nov. 2. 12:38
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Istenem mekkora probléma! Vörösiszap, földrengések, árvizek, háborúk, és még ez is... :'(

Miért égő melltartót venni? Komolyan mondom, ha én kint vagyok a piacon, még magamhoz is mérem, ott mindenki szeme láttára! És? Szerinted érdekel bárkit is? Amúgy minek dugdosni? Berakod a szennyesbe és kész. Anyud majd csak felfogja, hogy nagylány lettél!

2010. nov. 2. 13:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne szóljátok le a kérdezőt, ez igenis valós probléma!!! 25/N vagyok, és mintha csak tizenéves önmagamat látnám! Nekem sem akart melltartót venni az anyám még 15 évesen sem, eszébe se jutott, hogy kéne. Nem voltam vele jó viszonyban, de azért egyszer megpróbáltam beszélni vele erről. Elkezdtem mondani, hogy már minden lány hord az osztályban melltartót. Válasz:

"Jaj, kis h*lyék, biztos ellopják az anyjuk melltartóját, és azt hordják! Hahaha!" -- és ezzel el volt intézve a dolog.

Én meg -- jobb híján -- az ő fiókjában kutattam, és találtam egy kisméretűt, azt hordtam... meg ilyen topokat, az már majdnem melltartó. :)

Na de hogy a kérdésre válaszoljak: én teljesen megértem a kérdezőt, hogy gondot jelent neki bemenni egy áruházba melltartót venni. Tizenévesen az ember szégyellős, főleg akkor, ha az anyjával nincs olyan viszonyban, hogy ezeket a dolgokat meg tudja beszélni. Sajnos nincs jobb ötletem, mint az, hogy próbálj meg megkérni valakit (azt a barátnődet, aki elment a suliból pl.), hogy kísérjen el. De hidd el, egyedül sem olyan nagy kunszt, ez egy tök természetes dolog...

Légy bátrabb, mint én voltam anno, én csak odáig merészkedtem el, hogy bementem a boltba, és megnéztem a fogasokon a melltartókat... próbálni már nem mertem... :D

Sok sikert!

2010. nov. 2. 23:55
 14/14 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy egyébként?

Én nem értem amúgy a szülőket, egy csomó lány tesz fel hozzád hasonló kérdést...

Én 13 voltam, mikor anyukám először vett nekem melltartót, azóta hordok.

2010. nov. 3. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!