Életem végéig ugyanazt a 2 melltartót fogom hordani?
Spórolj a zsebpénzedből, esetleg diákmelózz...
De vicces lenne, ha 40évesen is anyuddal laknál...
Nagy, távolabbi kínai, egyéb áruház ahol anyudék a környéken se járnak - keresel egyet, felpróbálod, a kutya se fogja nézni mit csinálsz, max az eladó unottan bólint egyet, h beviheted próbálni. A pénztáros meg úgysem fog rád emlékezni, ha percenként 3 embert kiszolgál.
Fehérneműboltokban a műkörmös szolis csajszik még akkor is elkezdenek méregetni, ha egy pár zoknit akarsz venni. (persze akkor lehet azért, hogy egy olcsó zokni miatt zaklatod)
Én éves koromban ballagásomra vettem fel először melltartót, de csak azért mert kegyetlenül idegesített, hogy elkezdett nőni a mellem és hát izé a közepe folyton előre állt. az, hogy én látom az egy dolog, de így ruhán keresztül is, hogy mindenki látja, na attól kivert a víz.így bejelentettem itthon, hogy melltartót akarok venni (vagyis ez esetben "melltakarót"). Nekem nővérem jött el velem először, és vettünk egy pici kosarú hát ugye 70/A-s melltartót amibe volt egy pici szivacs. Utána már magamnak vettem, hogy legyen több is, legyen tesire, ha orvoshoz megyek arra, hétköznapokra vagy 3. Csak a szivacsos pár mosógépes mosás után hát érdekes alakot vesz fel :S. Ezért én is 3 havonta veszek újat,de megjegyzem kínaisat, mert márkás fehérneműboltban tuti körberöhögnének (van egy ilyen félelmem :S). És mivel azóta eltelt 6 év, és még mnidig ugyanakkora melltartót hordok ( :@), anyni különbséggel, hogy a mellem alatt már 80cm, de a cicim attól még mindig csak az A-ba fér bele. (nekem már el lett döntve, hogy implantátum én így nem vagyok hajlandó élni, csak ugye most fejezem be a sulit jövőre meló, pénz bla bla). Én személy szerint amikor pasik is vannak körülöttem és melltartót nézek ( a cél: minnél nagyobbnak tűnjön minnél több szivacs legyen benne, hogy akár garbót veszek fel akár nagykivágású felsőt legalább úgy látszódjon, hogy van még ha nincs is). De végül veszek egy mély levegőt és úgy vagyok vele akinek nem tetszik, ne nézzen rá vagy adjon félmilliót és dalolva felfekszek az asztalra ;)
Szóval ne szégyelld és mondd meg anyudéknak, hogy csak ennyiben zavar, szeretnél hordani és kész. szerintem elég nagylány vagy már hozzá :)
Jajjmár... elmész és veszel, senkit nem érdekel, hogy mi van a kosaradban, csak fizess.
Betét vagy tampont hogy veszel ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!