Converse tornacipőhöz fel lehet még venni rövidnadrágot? Milyen harisnya illik hozzá?
Figyelt kérdés
15 fiú2010. nov. 2. 07:38
11/16 anonim válasza:
Félreértettél kérdező. Első vagyok, és amit írtál, az azt jelenti, hogy tizenőt darab fiú kérdezi ezt.
12/16 A kérdező kommentje:
mostmár értem )))
2010. nov. 2. 15:23
13/16 anonim válasza:
hát, hosszú nadrággal tényleg oké a harisnya, mert nem látszik...
de röviddel inkább NE...
14/16 anonim válasza:
De mértnem inkább csőgatyát húzol?
Am én öltözködésileg elég "liberális" vok (nem, nem vok meleg :D), de sztem ha harisnyát veszel rövidgatyához az valahogy gáz. Szal ha edzéshez vennéd az még elfogadható lenne, de ha abban ülsz egész nap, akkor az úgy vhogy gáz sztem. Nemtom, hogy levennéd-e.
Majd írd meg, hogy mi lett. Esetleg beszólt-e valaki.
Am a csőgatyát azért javasoltam, mert szűkebb a szára és nem akadna be és akkor nem cikiznének azzal, hogy harisnyát húzol, mert a csőgatyák fiúkon is elfogadottak. Legalábbis én hordok és sztem nem gáz, de hát ízlések és pofonok, ha vkinek nem tetszik, lesz@rom. :D
15/16 anonim válasza:
tökéletesen egyetértek az utolsóval: D
16/16 anonim válasza:
Az vicc, hogy válaszoló kivételének a többinek gőze nincs arról, hogy harisnyanadrág is létezik, feltételezem, a kérdező arra gondolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!