Hány éves korodra találtad meg a stílusodat?
18 éves vagyok, de nincs stílusom. Úgy voltam vele, hogy majd csak kialakul,de eddig nem jött. Mindig az egyszerű "pulcsi farmer" vagy "póló rövidnadrág" kombó jött szóba nálam. A velem egykorú lányok meg nagyon szépek.
A kiegészítőjük illik a ruháikhoz, szépen összeválogatják mi mihez illik.
Ez nagyon sok mindentől függ, anyagi háttér, hol nőttél fel stb.
Ezért teljesen felesleges a korodbeliekhez hasonlítani magad, fölig ha pl. vidékről mentél nagyvárosba.
29/F vagyok de most sincs igazán. Mint ahogy sok embernek az autók csak közlekedési eszközök én valahogy így vagyok a ruhákkal.
Én ha bemegyek egy üzletbe csak textil darabokat látok és nagyon ritkán van hogy valami konkrétan megtetszik. Inkább csak olyan dolgok vannak amik nem tetszenek ezért azokat kerülöm.
Nehéz egyéni stílusról beszélni, mert ha bringázni megyek akkor póló kompressziósnadrág, edzőcipő.
Ha szinházba készülök, akkor zakó, vasalt ing, gála-cipő.
Az autószereléshez viszont overált húzok.
Pl. imádom a világos/szines ruhákat, de temetésre biztos hogy feket nadrágot veszek.
Szóval nem stílusjegyeket válogatok össze, hanem megpróbálok az alkalomhoz megfelelő ruhadarabokat viselni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!