Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány éves korodra találtad...

Hány éves korodra találtad meg a stílusodat?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, de nincs stílusom. Úgy voltam vele, hogy majd csak kialakul,de eddig nem jött. Mindig az egyszerű "pulcsi farmer" vagy "póló rövidnadrág" kombó jött szóba nálam. A velem egykorú lányok meg nagyon szépek.

A kiegészítőjük illik a ruháikhoz, szépen összeválogatják mi mihez illik.

aug. 7. 16:18
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Már 8-9 évesen is volt stílusom. Azóta meg azért változott egy kicsit az évek során. Már 33 éves vagyok.
aug. 7. 16:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában kezdem, 21L.
aug. 7. 17:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon sok mindentől függ, anyagi háttér, hol nőttél fel stb.

Ezért teljesen felesleges a korodbeliekhez hasonlítani magad, fölig ha pl. vidékről mentél nagyvárosba.

aug. 7. 21:11
 4/8 Metionin ***** válasza:
100%
Már oviban tetszettek dolgok, amiket csak felnőttként tudtam megvalósítani pl. kék haj, fekete hosszú ruhák, fekete csipke cuccok. Gimis koromban már volt minimális saját pénzem, akkor már vehettem magamnak ruhát csak lehetőségem nem volt ott ahol laktam. Egyetem alatt, akkor is inkább 20 fölött tudtam kibontakozni mert addigra pénzem is volt meg lehetőségem is.
aug. 7. 22:37
 5/8 anonim válasza:
Elmultam már jócskán 20 de a személyiségem meg nem alakult ki így, a stílusom se.
aug. 8. 21:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

29/F vagyok de most sincs igazán. Mint ahogy sok embernek az autók csak közlekedési eszközök én valahogy így vagyok a ruhákkal.

Én ha bemegyek egy üzletbe csak textil darabokat látok és nagyon ritkán van hogy valami konkrétan megtetszik. Inkább csak olyan dolgok vannak amik nem tetszenek ezért azokat kerülöm.

aug. 9. 12:56
 7/8 anonim válasza:
Sose volt stílusom, szerintem is a személyiseghez van köze
aug. 9. 13:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Nehéz egyéni stílusról beszélni, mert ha bringázni megyek akkor póló kompressziósnadrág, edzőcipő.

Ha szinházba készülök, akkor zakó, vasalt ing, gála-cipő.

Az autószereléshez viszont overált húzok.

Pl. imádom a világos/szines ruhákat, de temetésre biztos hogy feket nadrágot veszek.

Szóval nem stílusjegyeket válogatok össze, hanem megpróbálok az alkalomhoz megfelelő ruhadarabokat viselni.

aug. 18. 16:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!