Farmert hogyan mossátok, hogy ne vessze el a színét? 4-6 mosás után már látom, hogy fakul, és mindegyik fakó kék lesz idővel.
Figyelt kérdés
Megveszek egy szép középkék farmert és pár mosás után, ami miatt tetszett épp a színe, elveszti és kifakul.aug. 7. 13:30
11/16 A kérdező kommentje:
Armani exchange és üde kék volt 4-5 mosásig. Most olyan kékes fehér a combján a lábszár meg még kékebb maradt.
Kifordítva mosom 30 fokon. Nem öregbíti az olasz márka színvonalát.
De nem csak ennél.
Azóta nem veszek világos kék nacit csak sötétet mert úgyis világosként végzi, ha addig nem vásik el az ülepénél - ahogy írtad 10-es.
aug. 9. 18:06
12/16 anonim válasza:
én hideg vizzel és 400-as centrivel mosom, egyiknek sincs baja
13/16 anonim válasza:
gagyi a ruha minősége. Vettem többfajta pulcsit, virító színesek, van amelyik első mosás után 1 deka színt nem ereszt (színfogó kendőn látom), és van ami lilára festi még a mosózsákot is pedig kézi mosás funkció + 30 fokon csinálom mindig az első mosást. Nem a mosópor minősége a kérdéses...
14/16 A kérdező kommentje:
13. ok de akkor váráslásnál kéne tudni kiszűrni a gagyi anyagból készült ruhákat.
okt. 11. 12:26
15/16 anonim válasza:
Én még farmerokon se vettem észre ilyet. Se márkáson, se relatív olcsón fast-fashion üzletből vásároltnál se. Igaz, a mosószeren nem spórolok, abból mindig jó minőségűt veszek. 30 fokon mosok és általában napi hordás után nem hosszú programon.
16/16 anonim válasza:
#14 nem biztos hogy az anyaggal van a gond, hanem a festék minőségével amit ráraknak. Lehet azóta már észrevette a gyártó, és az újabb darabok már rendesek. Esetleg vidd vissza a boltba, hogy ez így gagyi és átverés, vagy írj panaszlevelet a gyártónak hátha kicserélik. Az első mosáskori színerestés amúgy normális dolog (nem törvényszerű), de ha többszöri után is akkor ott gond van, ez nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!