Napi tömegközlekedők, ti gyakrabban váltjátok a ruháitokat, mintha autóval járnátok pl dolgozni?
Figyelt kérdés
aug. 7. 12:22
1/9 anonim válasza:
Én mindentől függetlenül naponta cserélem a felsőimet. Nadrágot, szoknyát pedig 2-3 hordás után szoktam a szennyesbe dobni, ha amúgy nem koszos. 28N
2/9 anonim válasza:
Nem.
Póló naponta, néha 2.
Gatya kb egy hét, pulcsi 2
3/9 A kérdező kommentje:
gatya 1 hét? És nem büdös?
aug. 7. 13:08
4/9 Metionin válasza:
Attól függ mit csináltam az adott ruhában de amúgy igen, ha valamiben leülök tömegközlekedésen, azt mindig hamarabb minősítem szennyesnek, mintha autóban ültem volna benne csak. Ez főleg alsóra (nadrág, szoknya) vonatkozik.
5/9 anonim válasza:
Kb. úgy, ahogy az első, felsőt naponta, alsót 2-3x alkalom után teszem szennyesbe, kivéve, ha ülve utazok a buszon, akkor rögtön szennyes az alsó is. (de általában állva utazok :)
6/9 A kérdező kommentje:
5 dettó kb én is, illetve ha melegben beleizzadok akkor repül a szennyesbe
aug. 7. 13:41
7/9 anonim válasza:
Nem: póló, fehérnemű, zokni naponta, farmer ritkábban.
8/9 anonim válasza:
Fehérneműt mindennap cserélek, kánikulában ruhát is (nadrágot nem hordok melegben). Ha nincs nagy hőség, akkor egy felső mehet 2 napig is, alsó 5-6 nap, bár hozzátartozik, hogy én a saját ruháimban csak bejárok a munkába és haza összesen kb. 2 órát, bent átöltözöm. Ha valami egész nap rajtam volt, akkor megy a mosásba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!