Lányok, előfordul olyan, hogy azért vesztek fel egy ruhadarabot, vagy egy szettet, mert tetszeni akartok benne a párotoknak vagy másoknak is?
Csak magamnak öltözködöm.
Általában eltúlzott fontossági tévképzetben szenvedő férfiak gondolják azt, hogy a nőknek a másoknak, gyakran vadidegeneknek tetszelgés és ajánlkozás előrébb való, mint a saját komfortérzetük megteremtése, amikor ruhát választanak.
Nálam ez nem válik külön: ha úgy érzem, hogy valami ruhadarab mutatós és jól is áll, tehát valószínűleg másoknak is tetszik rajtam, akkor az általában nekem is tetszik, tehát felveszem.
Ha nem érzem úgy, hogy jól néz ki rajtam, akkor nem veszem fel, akkor sem, ha máson mondjuk tetszene.
Ja, és nekem szinte minden ruhám kényelmes. Ha nem sajnálnék benne fetrengeni meg házimunkát végezni, akkor itthon is utcai ruhában lennék, mert egyáltalán nem kényelmetlen (pedig hivatalban dolgozom, szóval aránylag elegánsan vagyok öltözve sokszor). Vagyis nyilván itthonra nem veszek fel szoknyát meg blézert szombat reggel, de ha hazaérek, akkor nem az az első dolgom, hogy kiugrom a ruhámból és bújok a topis melegítőbe végre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!