H&m-ben milyen méretű legyen ez?
Figyelt kérdés
bárhonnan rendelek nacit, általában 40-es méretet veszek. szeretem a bő fazont, ezért nem szoktam bánni, ha nagyobb egy kicsit. most h&m-ből akarok venni egy bő gatyát, a modell kicsit sem olyan alkatú, mint én, mégis M-es méretet hord, ami tök jól áll rajta. a véleményezésekben meg azt írják, hogy inkább jobb ötlet lenne a kisebb méretet venni, ugyanis nagyobb a méretezés. én M és L közt vacillálok, félek hogy nem lenne elég bő az M de attól is, hogy mivan ha leesik rólam konkrétan az L-es. mitévő legyek?aug. 2. 01:20
1/4 anonim válasza:
Vegyél a saját méretednek megfelelőt és ez esetben nem fognak csövesnek hinni az emberek!
2/4 anonim válasza:
Én ilyen esetben tényleg eggyel kisebbet szoktam rendelni, mert sok nagyon bő cucca van a h&m-nek.
DE, mivel ingyenes a visszaküldés, rendeld meg mindkettőt, amelyik nem jó, visszaküldheted :)
3/4 A kérdező kommentje:
első, nem kértem a stílusomról véleményt.
kettes, köszönöm szépen!:)
aug. 2. 11:20
4/4 anonim válasza:
A nadrágokat tényleg nagyon túlméretezik, én a kisebbet rendelném (bár ha direkt buggyosabban szereted, lehet jobb a nagyobb, de nem ajánlom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!