Mit gondoltuk erröl a nadrágról?
aug. 1. 06:38
11/19 anonim válasza:
Fúú, én már biztos nagyon öreg vagyok, de "az én időmben" még nem volt divat melegítőben járni suliba. Legalábbis gimiben, általánosban semmiképp. Egyetemre már oké, nálunk szerintem néhányan a pizsijüket sem veszik át a reggeli előadásokra, úgyhogy ez már más tészta :D
De amúgy, ha tetszik a naci, akkor attól függetlenül beruházhatsz rá, hogy nem feltétlenül veszed fel suliba. Igazából csomó szabadidős programhoz tök oké ez a viselet.
12/19 Senior Séf válasza:
A "beszartam gatya" után már nem lepődök meg semmin. De ennél még egy klottgatya is jobb.
13/19 anonim válasza:
Ne akarjál az iskolában Nike cuccban villogni. Legyél szerényebb.
14/19 anonim válasza:
Macinaci. Barna. Én nem vettem volna fel suliba, de most divat, úgyhogy tök mindegy.
16/19 anonim válasza:
Kultúrember mackónadrágban nem megy ki az utcára, és ez egy melegítő nadrág. Ahogy nem illik templomba bemenni egy nőnek például még csupasz vállal sem, a férfiaknak meg sapkával a fejükön. Biztos azért színházba te sem tudnád elképzelni ezt a nadrágot. (Tudom, nem jársz színházba, de ha járnál...)
17/19 anonim válasza:
Mackógatya, otthonra jó utcán proli viselet.
18/19 NTBS válasza:
Otthonra, edzésre, testnevelés órára jó.
Máshova nem szerencsés felvenni.
19/19 anonim válasza:
#4 az én sulimba a legtöbb ember melegítőbe van köztük én is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!