Jó napot kívánok! Kérdésem az hogy miért nem gyúl be a traktor? Gondoltuk hogy a szűrő elrakodott, kicsereltük, legtelenítettük, ugy sem! Ha esetleg begyúl akkor csak túrával megy, relantinba áll meg! Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
júl. 7. 14:42
3/14 anonim válasza:
És mi az, hogy túrával megy, meg relatin?
4/14 krwkco válasza:
"csak túrával megy" = gázadással, pörgetve.
"relanti" = alapjárat
"nem gyúl be a traktor" = nem indul a motorja.
5/14 anonim válasza:
Ezt így távolról lehetetlen megmondani. Érdemes megmutatni egy szerelőnek.
6/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy köszöntem! Nálunk fele igy szokták! Lehet hogy nem igy vannak a hivatalos kifejezések de ha érthető akkor miért kell vitatni! Az nem segít a helyzeten! Tanácsra, segítségre vártam!
júl. 8. 15:03
7/14 krwkco válasza:
"traktor"
Gondolom, valami egyszerűbb dízel motorja van.
Az, hogy alig indul és alapjáraton leáll, azt mutaja, hogy a motorja gyenge, éppencsak működik.
A dízel motornak 2 dolog kell, hogy járjon:
- legyen megfelelően porlasztott üzemanyag
- és legyen eléggé összesűrített levegő a hengerben.
Szerintem talán az utóbbival lehet a baj. Meg kellene mérni a kompressziót. (De nem értek a dízelhez, meg egyesek szerint semmihez sem. :-) )
8/14 A kérdező kommentje:
|nem volt baj a motorral, egyik naprol a másikra csinalja ezt a figurát,nem volt semmi gyengessege mostanáig, új traktor, három éve hogy hasznaljuk!
júl. 8. 18:37
9/14 krwkco válasza:
" új traktor, három éve hogy hasznaljuk!"
2021-es gyártású? Azt nem fogod tudni házilag megjavítani.
10/14 A kérdező kommentje:
Na ez szomorú, pedig arra gondoltunk hogy csak valami igen kicsi baja lehet! Csak nem tudjuk hova kell nyúlni!
júl. 8. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!