Csajok ti szoktatok ruhákat venni párotoknak ?
Figyelt kérdés
Ha igen linkeltek esetleg szetteket ?aug. 1. 06:13
1/8 anonim válasza:
Igen
Utoljára ezt vettem.
Szexi fehérnemű, szexi hárompontos szett, női bikini és szexi fehérnemű szett
Csodálatos termékeket fedeztem fel a SHEIN.com-on, gyere, nézd meg őket!
3/8 Metionin válasza:
Ritkán, leginkább zenekaros merch-et, pólót, pulóvert. Amúgy vesz magának.
4/8 A kérdező kommentje:
Szexi ruhákra gondoltam, hogy megleped vele a párodat. Mondjuk egy jelmez vagy valami ilyesmi
aug. 1. 10:46
5/8 Metionin válasza:
#4. Ja, dehogy, ilyesmi eszembe se jutott. Olyat inkább férfiak szoktak venni a nőknek szerintem, már aki szereti az ilyesmit.
6/8 Metionin válasza:
Elküldte hamarabb. Szóval magamnak sem veszek ilyen célra ruhát, csak olyat, amit egyébként is használnék. Aközött van persze bőven, ami tetszik neki de igazából azért vettem, mert nekem tetszik.
7/8 anonim válasza:
Szexi ruhákat nem. Pólókat veszek neki, mert őt nem érdekli a téma, én meg nem akarom hogy lyukasban járjon.
8/8 anonim válasza:
Tudom, hogy nem ilyenre gondolsz, de én azért elmesélem, hogy egyszer vettem neki egy sima, fehér, hosszúujjú inget ajándékba, de kiderült, hogy kicsi rá, úgyhogy jobb híján én hordom 😄 De szeretem, mert szellős 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!