Szerintetek szép ez a ruha?
Figyelt kérdés
Szeretném megvenni, de nem tudom, jól állna e rajtam a ruha.
173cm magas vagyok, 68kg, hátközépig érő barna, egyenes hajam, kék szemem, barna bőröm van.
júl. 30. 18:59
1/9 anonim válasza:
Nem.
Neked élénkebb kellene. Leírâsod alapjân tél típus vagy, valószínűleg élénk tél. Ez öregítene, sápasztana.
Egy pink mintâs jobb lenne.
4/9 anonim válasza:
Nekem egyből dél Olaszország jutott róla eszembe. Ott minden a citromról szól! 😁
5/9 anonim válasza:
Szerintem aranyos, de arról így látatlanban fogalmam, hogy neked jól állna-e.
6/9 anonim válasza:
Nekem tetszik, de drágállom a H&M-ben, ilyeneket lehet turizni is. Ez ilyen kis vintage romantikus nyári ruha, aki szereti a cuki dolgokat, fiatalos az arca, annak jól áll. A mai divat nagyon elment a szűk sunavillantós ruhák irányába, meg mindenki szuper gazdagnak kinéző! minimal stílust akar…. De neked nyugodtan lehet saját stílusod.
7/9 anonim válasza:
Ha védiki lány vagy, akkor tökéletesen passzolna a környékhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!