Ebben a melegben miért húz valaki harisnyát ?
10 es!
Tudom, és próbáltam is. Egyszer vettem ilyen vékonyabb nejlonos anyagút is, de nagyon nem volt komfortos mert folyton csúszkált és felpöndörödött, pedig nincs vastag combom. Próbáltam feszülős pamut rövidnacit is, de abba meg azt hittem belesül a picsulínám. Úgyhogy köszi, de maradok harisnyába. ☺️
Több oka is lehet, ezt inkább csak az adott személy tudja. Én pl azért szoktam, mert szeretek harisnyában lenni. Jobban mondva harisnyában szeretek lenni, ha nincs a lábaimon semmi, akkor olyan "csupasznak" érzem magam. Vannak kifejezetten vékony(5-7-8den) "nyári" harisnyák, simán el lehet bennük lenni, szinte nem is érezni, hogy rajtam van, viszont kényelmesebb a cipő is, ha nem mezítláb vagyok benne, illetve esztétikusabb is a láb egy szép harisnyában.
35/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!