Lányok miért öltözködnek úgy hogy kilegyen a derék meg a has?
Hát te egy roppant muzeális értékű példány vagy...
Felesleges is lenne leírnom a válaszomat, mert előttem elég sokan megtették már, de csak egy bicskanyitogató, pofoznivaló troll vagy, akit 1850-ből szalajtottak.
Meglátszik ám, hogy kicsi a csomag és a nők lehordásával akarod ezt kompenzálni ;)
Már a 90-es évek közepén is divat volt.Szűk,mell allatt végződő.Csini szoknyával.
Én jó nő vagyok,nem krll mutogatnom magam,ha férfit akarok.Bár tufom,hogy a föld is csak miattatok forog és a Nap is rátok süt.Amúgy te félsz a női hasaktól?Minden hónapban kiírod legalább egyszer.
Igen ribiskedünk😍❤️🩵🫶🏻 ahogy felkelek reggel az az első gondolatom hogyan mutogathatnám magam az utca férfiembereinek hogy aztán d*gnálak cicus és hasonló kommenteket kaphassak🥰🥰🩷 ezért élek, nem is tudom mi lenne ha nem ribiskedhetnék🥹🥹🥹
Ilyesmi válasz lenne a megfelelő, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!