Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok miért öltözködnek úgy...

Lányok miért öltözködnek úgy hogy kilegyen a derék meg a has?

Figyelt kérdés
Látom rengeteg főleg fiatal lány mutogatja a hasát meg a derekát. Ezzel ők mit akarnak sugározni az emberek felé, mi a cél? Pasiknak akarják kelletni magukat?

júl. 28. 10:58
1 2 3 4
 31/36 Metionin ***** válasza:
100%
#27. Azt tőlük kérdezd, én csak akkor hordok ilyet, ha meleg van. Diszkóba meg sosem jártam. Ja és rég elmúltam tizen- meg huszonéves.
júl. 29. 09:13
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Hát te egy roppant muzeális értékű példány vagy...

Felesleges is lenne leírnom a válaszomat, mert előttem elég sokan megtették már, de csak egy bicskanyitogató, pofoznivaló troll vagy, akit 1850-ből szalajtottak.

Meglátszik ám, hogy kicsi a csomag és a nők lehordásával akarod ezt kompenzálni ;)

júl. 29. 09:23
 33/36 anonim ***** válasza:
98%

Már a 90-es évek közepén is divat volt.Szűk,mell allatt végződő.Csini szoknyával.

Én jó nő vagyok,nem krll mutogatnom magam,ha férfit akarok.Bár tufom,hogy a föld is csak miattatok forog és a Nap is rátok süt.Amúgy te félsz a női hasaktól?Minden hónapban kiírod legalább egyszer.

júl. 30. 13:51
 34/36 A kérdező kommentje:
Persze nem mindenki, de a 10 en évesek akik mennek a diszkóba így kelletik magukat a fiúknak.
júl. 30. 16:15
 35/36 anonim ***** válasza:
98%

Igen ribiskedünk😍❤️🩵🫶🏻 ahogy felkelek reggel az az első gondolatom hogyan mutogathatnám magam az utca férfiembereinek hogy aztán d*gnálak cicus és hasonló kommenteket kaphassak🥰🥰🩷 ezért élek, nem is tudom mi lenne ha nem ribiskedhetnék🥹🥹🥹

Ilyesmi válasz lenne a megfelelő, ugye?

júl. 30. 16:27
 36/36 anonim ***** válasza:
97%
A ribidkedés pefig nem itt kezdődik.Hanem ott,amikor szexre kerül sor.Szerintem te szívesen rávernéd a lányok hasára,azért vagy annxira ráfeszülve a témára.
júl. 30. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!