Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok miért öltözködnek úgy...

Lányok miért öltözködnek úgy hogy kilegyen a derék meg a has?

Figyelt kérdés
Látom rengeteg főleg fiatal lány mutogatja a hasát meg a derekát. Ezzel ők mit akarnak sugározni az emberek felé, mi a cél? Pasiknak akarják kelletni magukat?

2024. júl. 28. 10:58
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
98%

"De itt a kérdéshogy konkrétan mi tetszik nekik ebbe?"

. Pont ugyanaz, mint ami egy férfinak tetszik abban, amit ő maga felvesz.

2024. júl. 28. 12:08
 22/36 Metionin ***** válasza:
99%
Meleg van és szép a hasam. Ugyanolyan testrész, mint a láb, azt is azért rakom ki, mert 35 fok van és mert nem okozok vele vizuális környezetszennyezést.
2024. júl. 28. 12:21
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Melegem van, azért hordom. Amúgy trikót szoktam felvenni legtöbbször, abból van kb 5, meg 3 haspólóm, ha épp ezek mosásban vannak, akkor jönnek a fehér, majd a színes pólók.

A férfiak figyelme amíg csak odapillantanak vagy elismerően néznek, nem zavar. Egyedül a pasim az, aki előtt "ribizliskedem".

De, ha ilyen hosszasan méregetnek, füttyögnek, kiabálnak rám, esetleg flörtölnek velem/elállják az utam míg az utcán megyek, az nem tetszik.

Nekem egyébként nem tudom "jól áll"-e, mert ducibb vagyok, viszont formás viszonylag. Nincs nagy hasam, de azért van rajtam felesleg, főleg a lábamon egyébként.

Szerintem az lenne az egeszseges, ha az embereket nem érdekelné ennyire, hogy mit hordanak a nők. Komolyan, azt érzem egyes férfiak kamaszkorból kinőve, házas, családos emberként is úgy bezsonganak a nyártól és a kevés ruhától, mintha akkor estek volna át a pubertáson.

2024. júl. 28. 15:59
 24/36 A kérdező kommentje:

. Pont ugyanaz, mint ami egy férfinak tetszik abban, amit ő maga felvesz.

De mi férfiak nem mutogatjuk a derekat meg a hasat, nem ribiskedünk.

2024. júl. 28. 17:47
 25/36 anonim ***** válasza:
98%
Te most komolyan hülye vagy vagy csak tetteted?
2024. júl. 28. 18:21
 26/36 anonim ***** válasza:
98%
Ez mindennap minden kérdést telenyom ezzel. Néha pasi, néha nő, folyamat a ribiskedéssel jön. Ha neki feltűnik egy nő, az a nő hibája, nem azé, hogy áll a fasza. Nem tudom, miért nem tiltják.
2024. júl. 28. 19:08
 27/36 A kérdező kommentje:

Meleg van és szép a hasam. Ugyanolyan testrész, mint a láb, azt is azért rakom ki, mert 35 fok van és mert nem okozok vele vizuális környezetszennyezést.

Mindenki ezzel a meleg kifogással jön. Akkor októberben este is olyan meleg van hogy hordani kell mikor a 10 meg 20 on éves lányok mennek a diszkóba és átmegy rajtuk a fél diszkó? Akkor is azért hordják mert olyan meleg van?

2024. júl. 28. 19:17
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Így érzem jól magam nyáron topban és biciklis gatyeszban. Kinek nem tetszik ne nézze. Problem solved.
2024. júl. 28. 22:31
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
#27 a diszkóban is meleg van. Aki azt akarja hogy átmenjen rajta a fél diszkó, annak sem kell kitennie a dolgait, megy az anélkül is. De aki nyáron egy átlag napon így jár, az nem azért megy ki így az utcára, hogy a fél város átmenjen rajta. Ez a te tévképzeted, mert megdugnál mindent, ami mozog és felhívásnak veszed. Megsúgom, nem neked szól. Senki nem akarja, hogy leteperd, csak mert lengén öltözött.
2024. júl. 28. 22:54
 30/36 A kérdező kommentje:
Már megint te válaszolsz kétszer is.
2024. júl. 29. 06:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!