Apukaként mi a határ a lányod öltözködésében? Mi az amit még megengedsz Neki? Szigorúbbak az Apák, mint az Anyukák? Vannak ebből viták Nálatok? Akarsz ezekről beszélni?
Nálunk én vagyok a megengedőbb, néha bíztatom, hogy nyugodtan legyen merészebb. Persze nem végletekre kell gondolni, azért odafigyelünk rá. Az anyja sokkal konzervatívabb, legszívesebben apácának öltöztetné be. :D
Amúgy közülönk én vagy az, aki annak ellenére hogy férfiból vagyok, egy plázában órákig el tudok lenni. Kifejezetten szeretek ruhákat, cipőket vásárolni. Akár magamnak, akár a lányomnak. A párom meg úgy van vele, hogy csak minél előbb legyünk túl rajta... A lányunk meg valahol a kettőnk között.
Igen szigorúbbak az apák.
De szerencsére egy apa tudja hogy milyen az élet.... Sok a perverz pedó, és a fiúk is nézik nagyon a lányokat.
Szóval tudják az apák. Az anyák is tudhatnák.....
A nagyon rövid, vagy tapadós cuccokat nem kéne hagyni. és az erős sminkeket, mint például a vörös rúzs. + magassarkúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!