Apukaként mi a határ a lányod öltözködésében? Mi az amit még megengedsz Neki? Szigorúbbak az Apák, mint az Anyukák? Vannak ebből viták Nálatok? Akarsz ezekről beszélni?
Vannak, igen. Az alacsony önértékelésűek, akik így akarják kontrollálni a másikat. Messziről kerülendőek.
Normális családban eleve normálisan át van adva az élet minden eszköze, a gyerekek, tinik tudják, hogy picsavillantós nadrágba nem megyünk pl. temetésre.
Mi az, hogy "hallgattál anyudra"?
Mégegyszer. Normális családban, ahogy a gyerek egyre autonómabb lesz, tudja, hogy a dolgok hogy vannak, fel sem merül ilyen.
Esetleg megkérdezi a másik véleményét. De kéretlen tanácsadás nem lehetséges.
Nekem soha senki nem szólt bele mit vegyek fel.
Kb. 10-11 évesen február közepén elmentem picsa nadrágban iskolába, erre egy idősebb csaj odajött és megkérdezte, hogy miért bugyiban jöttem iskolába.
Azóta sem vettem fel picsa nadrágot, pedig már 20 éves vagyok.
Volt még egy-két ilyen ciki sztori, saját káromon tanultam meg mikor mit vegyek fel, de egyáltalán nem bánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!