Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fehér tornacipőt hogy lehet...

Fehér tornacipőt hogy lehet tisztítani?

Figyelt kérdés

Van egy fehér converse cipőm.

Próbálok rá vigyázni, nem hordom esőben, stb, de egy szezon alatt így is valamennyire koszos lesz.

Hogy lehet kitisztítani? Áztattam fehérítős vízben, áztattam már ilyen mosogatószeres szódás diy lében is, fehérítővel mosom, de alig látszik bármi eredmény, lényegében ugyanannyira koszos mosás után mint előtte, bármivel próbálkozok.

Lehetséges valahogy újra fehérré tenni, vagy ezek 1-2 szezont bírnak csak, utána meg kerti/játszós cipő lesz belőle?

júl. 23. 09:24
 1/3 A kérdező kommentje:
Plusz kérdés: van egy másik, fehér-színes csíkos cipőm, a minta miatt azon nem akarok fehérítőt használni. Azon mi segíthetne?
júl. 23. 09:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is próbálkoztam, de feladtam. Elfogadtam hogy ezek csak szezoncipők amik 2-3 hónapnál nem bírnak többet. Ugyan így végigmentem mindenen: fehérítő, körömkefe, mosás. Semmi nem vált be. Amióta meg elfogadtam hogy úgyse bírja tovább 3 hónapnál, sokkal bátrabban is járok bennük esőben, túrázáshoz, sárban stb. Végtére is a ruha van értem, nem fordítva. A szekrényemben meg mindig van egy bontatlan cipő arra az esetre ha az aktuális cipőm bekoszosodna.
júl. 23. 10:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Vékonylazúr csodákra képes.
júl. 23. 20:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!