Hány éves kortól hordanak a lányok topot, tangát, haspólót vagy épp kivágott felsőt? Szülők, ti melyiket hány éves kortól engedtétek, engednétek? Lányok, hány évesen vettetek fel ezek közül először és melyiket?
Tangát akkor próbáltam ki, amikor majdnem 18 voltam, de csak párom előtt használva. egyáltalán nem értettem mi a jó benne, kényelmetlen meg minden, így azóta sincs tangám. Toppot sosem hordtam még sporthoz se, szerintem nagyon gáz hogy szinte melltartóban rohangálnak a kislányok meg a nők.
Haspólót csak 1 éve, 23 évesen kezdtem el hordani, de abból is a szolidabb vágásúakat, főleg ebben a nagy melegben.
Én pont hogy gyerekként hordtam haspólót, aztán kb 12-13 éves korom óta nem.
Tangát felsős általános sulis koromban hordtam, mikor minden más alsóért ment a cikizés tesi előtt. Középsuliban szerencsére normális közösség volt, azóta "rendes" bugyit hordok.
4-es válaszoló
Toppot sem úgy hordtam, hogy csak az és egy náci vagy il,esmi hanem a ruha alá, meg a haspólót mindig olyan nadrággal szoknyával vettem fel ami magas derékú Vol, soha nem lógótt ki a teljes hasam, max egy olyan fétújnyi látszott, de csak szolídan.
Tangát és haspólót 11-12 éves korom óta hordok. Suliba, munkahelyre nem jártam)járok haspólóba.
A kivágott felső tág fogalom, nekem mondjuk olyanom nem nagyon volt.
33 éves vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!