Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány éves kortól hordanak a...

Hány éves kortól hordanak a lányok topot, tangát, haspólót vagy épp kivágott felsőt? Szülők, ti melyiket hány éves kortól engedtétek, engednétek? Lányok, hány évesen vettetek fel ezek közül először és melyiket?

Figyelt kérdés

júl. 17. 09:54
1 2
 1/11 anonim válasza:
34%
Én például sosem hordtam haspólót, nem vagyok se proli, se prostituált.
júl. 17. 10:28
 2/11 anonim ***** válasza:
92%

Tangát akkor próbáltam ki, amikor majdnem 18 voltam, de csak párom előtt használva. egyáltalán nem értettem mi a jó benne, kényelmetlen meg minden, így azóta sincs tangám. Toppot sosem hordtam még sporthoz se, szerintem nagyon gáz hogy szinte melltartóban rohangálnak a kislányok meg a nők.

Haspólót csak 1 éve, 23 évesen kezdtem el hordani, de abból is a szolidabb vágásúakat, főleg ebben a nagy melegben.

júl. 17. 11:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én pont hogy gyerekként hordtam haspólót, aztán kb 12-13 éves korom óta nem.

Tangát felsős általános sulis koromban hordtam, mikor minden más alsóért ment a cikizés tesi előtt. Középsuliban szerencsére normális közösség volt, azóta "rendes" bugyit hordok.

júl. 17. 11:35
 4/11 anonim válasza:
100%
Én tangát akkor kezdtem el hasznáni miután lezajlott az első mensim, előrre idegesített, de tudtam hogy nyárron sokkal kényelmesebb lesz és az is volt. Toppot amikor már kezdett lenni cicim, sokkal kényelmesebb volt az is, haspólót meg 19 évesen. Mostmár változik a világ és nagy ütemben, biólógiailag is sokkal fejlettebbek a lányok 12 évesen most, mint annó 10 évvel ezelőtt 12 évesen.
júl. 17. 11:36
 5/11 anonim válasza:
100%

4-es válaszoló

Toppot sem úgy hordtam, hogy csak az és egy náci vagy il,esmi hanem a ruha alá, meg a haspólót mindig olyan nadrággal szoknyával vettem fel ami magas derékú Vol, soha nem lógótt ki a teljes hasam, max egy olyan fétújnyi látszott, de csak szolídan.

júl. 17. 11:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Tangát és haspólót 11-12 éves korom óta hordok. Suliba, munkahelyre nem jártam)járok haspólóba.

A kivágott felső tág fogalom, nekem mondjuk olyanom nem nagyon volt.

33 éves vagyok.

júl. 17. 12:06
 7/11 Metionin ***** válasza:
100%
A top meg a haspóló mehet egészen kicsiknek is, már oviban adtak ránk nyáron otthonra vagy szünetben. A kivágott felső hol kivágott és mennyire? Ízléses darabot egy kistini már simán hordhat. A tanga kérdéses, mert én utálom, anno az osztálytársaim kb. 7. osztályban szoktak rá.
júl. 17. 13:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
gimis koromban kezdtem
júl. 17. 13:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Haspólót 12-13 éves korom óta.Mell alatt vegződő,szűk volt,nem olyan,mint a mostaniak.Tangát 13,14 éves kotom óta.
júl. 17. 20:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Toppot 11 éves korom óta hordok, tangát sose vettem fel, haspólót csak tini koromban vettem fel, de abból is csak a szolidabb típust.
júl. 23. 18:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!