Zakó pólóval vagy akár rövid ujjú inggel elmegy, necces, vagy durva stílushiba szerinted?
Figyelt kérdés
Én nem hordok öltönyt, de zavar, ha látom a tévében, főleg hőségben, amikor az izzadt karja (esetleg a nyaka is) a bélést súrolja, aztán még felveszi egy párszor, talán sosincs tisztítva.2024. júl. 15. 09:31
11/19 anonim válasza:
10: bocs, de az volt a téma, stílushiba-e a rövidujjú ingi. És a válasz egyszerű: igen. Bizony az divat-baki.
És ezt nem én találom ki...
12/19 anonim válasza:
#9: "Keressetek rá pl Schiffer Miklós stílustanácsadó nevével"
Auuu. Ezt nem kellett volna...
13/19 anonim válasza:
12: jaja, te nyilván jobban értesz hozzá... :D
14/19 anonim válasza:
#13: Hűha, asszem bakot lőttem, összekevertem azzal az önjelölt divatguru-majommal, akinek a neve hálistennek most nem ugrik be.
Egyébként a megfelelő zakóhoz a megfelelő alkalomra teljesen jó a póló.
15/19 anonim válasza:
5.
Ja, helyette felveszi a hosszú ujjút, aztán feltűri, mint, aki most fogja levezetni egy kisborjú születését.
16/19 A kérdező kommentje:
#15 Ilyet még magasabb körökben is látni azért, pl. Vilmos hercegnél gyakori.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2024. júl. 15. 18:59
17/19 anonim válasza:
Attól még hülyeség. Hosszúgatyát is feltűrik az ilyenek vagy ott már hajlandóak tudomásul venni, hogy létezik rövid is?
18/19 A kérdező kommentje:
Sok hülyeség van a divatban, pl. hogy tilos begombolni a zakó alsó gombját...
2024. júl. 15. 20:09
19/19 anonim válasza:
A zakó rövid ujjú pólóval igen , durva stílushiba ! Viszont mostanában sajnos ez a divatos .Ennek ellenére én zakó vagy blézer alá hosszú ujjú inget veszek . Ritkán rövid ujjú inget is. De rövid ujjú pólót sohasem veszek fel alá.Megjegyezném az egyik előttem szólónak ,hogy nagyon sok cég gyárt rövid ujjú inget. Pl. nekem is van :Hugo Boss ,Guess, Olymp, J Lindeberg ,Only & Sons ,H & M stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!