Fiúk! Mi alapján döntötök a zokniválasztáskor?
"Vonzóbb a fekete zonki a pasikon..."
Bakker, és még azt hittem, hogy csak fickók indulnak be combfixre, meg ilyesmi, de hogy egy nyomorult zoknit valaki, egy nő vonzónak, sőt, "vonzóbbnak" találjon egy férfin...
Basszus, most dobhatom ki a zoknijaimat, mert mindegyik fehér bokazokni. És még csak boomer sem vagyok 23 évesen. Köszönöm a felvilágosítást, eddig teljesen vakon voltam. Nem tudtam hogy a fehér zokni nőies...
Egyébként szerintem hülyén néz ki ez a magas szárú zokni, főleg rövidnadrággal. Nem érdekel hogy mi a divat, ami nem tetszik, az akkor se tetszene ha a világon mindenki azt hordaná. Fehér cipőhöz a fekete zokni meg szerintem szintén nem túl jó, de hát kinek mi, nem vagyok egy zokni expert ahogy az 5-ös, hiszen csak most tudtam meg hogy nőiesen öltözködök a fehér zoknijaim miatt.
Nem tudom... legyek boomer (26 évesen lehet hogy már annak számítok), meg divattalan, de én nem látom, hyog tömegesen térdzokniban járnának az emberek ebben a mostani 40 fokban. Rövidgatyához nekem fura a hosszú zokni, meg nem is praktikus abban aszalni a lábat ilyen kánikulában.
Én anynira nem spirázom túl a dolgot... nyáron rövidgatyával általában bokazokni. Hosszú gatyával meg hosszú. A sötétebb egyszínűeket, vagy csak diszkrét márkajelzéssel ellátottakat preferálom, minél magasabb pamuttartalommal.
Ne legyen annyira büdös, h a fekete macskàm fetisizàlja.
Innentől bàrmelyik jó.
Fekete legyen és jó minőségű, ne legyen meleg ilyen melegben.
Jobb ha rövid, az egy stílus ha felér a zokni én nem szeretem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!