Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a fürdő short nadrág...

Ez a fürdő short nadrág milyen, elmegy még?

Figyelt kérdés

Van nekem egy ilyen kék Puma fürdő nadrágom, biztos az mert belül hálós is, viszont ilyen fényes az anyaga. Nem sűrűn találkoztam még ilyennel, de kényelmes és hamar szárad is, viszont kérdéses, mennyire "menő vagy ciki" még ilyent felvenni. Lehet kinéznek benne strandon.

[link]

júl. 9. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát én ilyenben vízbe csak akkor mennék, ha nagyon muszáj. Attól, hoyg valamiben van az a hálós cucc, még nem lesz fürdőgatya.
júl. 9. 17:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor ez mire is jó?
júl. 9. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nem tudom mire jó. De minden fiú rövidnadrágban strandozik. Csak a lányok vesznek fel bugyit, tangát stb.
júl. 10. 18:43
 4/7 anonim ***** válasza:

"Csak a lányok vesznek fel bugyit, tangát stb."

Hála istennek, ezek szerint van még remény, hogy normális a világ!

júl. 10. 21:03
 5/7 anonim ***** válasza:
#4 konformista birkák a férfiak
júl. 12. 00:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez nem fürdőnadrág. A többi rövidnadrág is belül hálós, attól mág nem lesz mindegyik fürdőnadrág, ez a fényes anyag pláne nem, ez nehezbben is szárad, a fürdőnadrág lényege hogy gyorsan száradjon.
júl. 12. 08:15
 7/7 anonim ***** válasza:
"Lehet kinéznek benne strandon" Már bocsi, de miért is akarsz te is ilyen divatmajom lenni? Nem tök mindegy mit veszel fel? És azok a pasik akik rózsaszín fürdőnadrágban tolják? Szerintem simán elmegy, láttam én már érdekesebb dolgot is strandon:) Lényeg érezd jól magad benne, mert ha ilyen feszült vagy hogy eldönteni sem tudod egyedül és itt kész ismeretlenektől tanácsot, akkor vagy fel sem veszed vagy végig azt fogod lesni kinéznek-e benne.
júl. 13. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!