Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bikinifelső, melltartóméret...

Bikinifelső, melltartóméret számolás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Netről rendeltem bikinifelsőt. De amúgy melltartóvásárlásnál is gondban vagyok vele. Ilyenkor csak a mellrész elejét kell számolni, tehát a fél testet, vagy az egészet? Mert akárhogy akármilyen pózban, akárhányszor mérem, nekem soha nem ilyen számok jönnek ki.

Egyszer olvastam, hogy a mell és a mell alatti részt kell kivonni (azt hiszem), az a helyes méret. De akkor minek van táblázat, hogy mérjük. Én XL méretet vettem ebből, mert nem is láttam is a táblázatot...

[link]

[link]

2024. júl. 7. 11:10
 1/4 A kérdező kommentje:

Mondjuk ha a mell alatti rész stimmel is, mellméret nem.

Másik oldal szerint 100F-es jó nekem, ami biztos nem 😃😊

2024. júl. 7. 11:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem nehéz. Mell alatt méred az a körméretet adja, 75-80-85stb. Mellbimbodon körbe mérve pedig a mellboseged, ebből vonós ki a körméreted és megakopod a kosár méreted. A-B-C stb

[link]

2024. júl. 7. 18:30
 3/4 A kérdező kommentje:
De a linken látható táblázatot nem értem, akárhogy számolok akármit.🙄
2024. júl. 7. 19:41
 4/4 anonim ***** válasza:
49%
Akkor nem értem, mert elég érthető és egyszerűen le van írva :)
2024. júl. 7. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!