Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiként lehet elegánsnak...

Férfiként lehet elegánsnak maradni ing nélkül?

Figyelt kérdés

Sajnos nem szeretek inget hordani, számomra nem kényelmes, izzadok bennűk, nyáron meleg, télen kevés. Az alkatom miatt ráadasul nem is találok olyan méretet ami passzolna, vagy túl szűk vagy lóg rajtam, mint egy zsák.

Persze van pár ingem, nagy ritkán hordok 1-2-t, illetve nyilván mikor öltönyben kell esetleg megjelenni valahol, akkor, de mindennapokban, munkahelyen én nyáron már átálltam a galleros pólókra, télen pedig az egyszínű hosszuujjú felsőkre, garbókra, utóbbiakra egy zakót is rá tudok venni, ha úgy van.

Szerintetek mennyire lehet így elegáns maradni? Munkahelyen nincs konkrét dress code, de azért nem is szeretnék alulöltözni.

júl. 6. 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet. Pl. Galléros póló szövet/ vászon nadrághoz. Garbó, pulóver is jó.
júl. 6. 13:40
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem
júl. 6. 17:53
 3/5 anonim ***** válasza:
26%
Ha nők tudnak hisztizni és nem hordani blúzt, akkor férfiak is lehetnek "elegánsak" pólóban.
júl. 6. 19:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, meg lehet oldani

(Egy tipp amúgy: ha például rétegelnéd a ruhákat, és nem csak úgy magában hordanád az inget, egy ilyesmi hasznos lehet:

[link] )

júl. 6. 20:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Négyes vagyok, amúgy ha gondolod, linkelhetsz pár képet magadról a ruháidban, akkor meg tudnánk mondani, elég-e a munkahelyre
júl. 6. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!