Férfiként lehet elegánsnak maradni ing nélkül?
Sajnos nem szeretek inget hordani, számomra nem kényelmes, izzadok bennűk, nyáron meleg, télen kevés. Az alkatom miatt ráadasul nem is találok olyan méretet ami passzolna, vagy túl szűk vagy lóg rajtam, mint egy zsák.
Persze van pár ingem, nagy ritkán hordok 1-2-t, illetve nyilván mikor öltönyben kell esetleg megjelenni valahol, akkor, de mindennapokban, munkahelyen én nyáron már átálltam a galleros pólókra, télen pedig az egyszínű hosszuujjú felsőkre, garbókra, utóbbiakra egy zakót is rá tudok venni, ha úgy van.
Szerintetek mennyire lehet így elegáns maradni? Munkahelyen nincs konkrét dress code, de azért nem is szeretnék alulöltözni.
Igen, meg lehet oldani
(Egy tipp amúgy: ha például rétegelnéd a ruhákat, és nem csak úgy magában hordanád az inget, egy ilyesmi hasznos lehet:
[link] )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!