Miért hiszik azt a haverjaim, hogy egy kockás ing vagy farmer ing elegánsnak vagy túlöltözésnek számít? 18/f
21 éves bátyám sokszor hord kockás ingeket meg farmeringet is melóba, pedig nem olyan munkája van ahová ki kell öltözni, de ő akkor is hord ingeket.
Én ha suliba vettem fel kockás inget, vagy ha megyünk ki a haverokkal és abban megyek, akkor mindig megkérdezik hogy hová öltöztem így ki? Pedig szerintem ez a két ing abszolút nem számít kiöltözésnek, sima hétköznapi, otthoni viselésre is jók...
Ömm...vszeg soha nem làttak irodai melóst közelről.
A kockàs inget mifelénk favàgónak hívjàk és épp a túlöltözés ellentétét jelenti.
1-es
Ezek után képzelheted, hogy miben járnak a kérdező haverjai...
Azért mert gondolom semmit nem konyítanak a divathoz, és a stílusuk meg kimerül abban, amit látok a mai összes tini fiún. (és amúgy hót unalmas)
És ezektől rohadt távol áll bármilyen ing.
Szanaszét szakított csőfarmer, alja feltűrve, fehér zokni, valami rikító színű futócipő, felülre meg valami 2 mérettel nagyobb feliratos póló.
Nekik még a legegyszerűbb ing is kiöltözésnek számít a saját stílusukoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!