Hogyan öltözködjek, sminkeljek hogy drágábbnak, cicásabbnak tűnjek?
Nem rib*ancosan hanem csinibben szeretnék kinézni, meg drágább hatásúnak. Most fogytam le, most csináltattam meg a körmöm, hajam. És szeretnék a szünetben vásárolni. Mit, honnan, milyen árban? Ha lehet akkor inkább csak drágábbnak tűnjön, ne drága legyen. Nincs sok pénzem.
Őszi-téli darabok érdekelnének legfőképp. Mennyiből úsznám meg. Kösszönöm.
pfffff."Ha lehet akkor inkább csak drágábbnak tűnjön, ne drága legyen".......
ha gagyi utánzatokat veszel semmivel se tűnsz (te szavaiddal) "drágábbnak"....mert látszik h utánzat..
"drága hatásúak"?????:D
rakj rá egy címkét: "drága volt!" felirattal..
amúgy akkor meg menj be egy plázába, ott biztosan találsz a stílusodnak megfelelőt....
köszi nem lv hamisítványra gondoltam de te már egyből gucciban, meg pradaban gondolkodsz
nálam a drága a zara, a bershka, a mayo, az orsay elég sok minden
eddig kínaiban vásároltam 1000Ft/ felső áron
ezekben a boltokban jó ha egy trikót kapok annyiért
mindenki szeretne jobban kinézni
van akinek megadatik bárhonnan válogatni, van akinek nem
de gondolom te se Chanel kistáskával jársz mindenhova, meg Calvin Klein spirállal fested a szemed, különben nem szóltál volna ennyire le :/ nem értelek, na mind1
ha nincs pénzed de van időd, nézz szét turkálókban :) mára már majdnem minden városban van turkáló, van, ahol elég sok. hiszen ott is kifoghatsz magadnak márkás ruhákat a bolti ár töredékéért :) ma olvastam itt gyik-en, hogy valaki egy turkálóban 2400 ft-ból vett magának egy használatlan(!) converse cipőt, egy nike pulcsit és egy puma felsőt, ami azért nagyon jó :D szóval, szerintem irány a turkáló : )
amúgy hány éves vagy?
17 vok
köszi :) igen én is hallottam márkás turikról, de a turiról nekem csúnya, ócska ruhák jutnak eszembe
vagy ez általánosítás lenne?:O
Szia én is a turikat javaslom, tele szép és különleges darabokkal.
A Zarában nem kapsz 1000 Ft-ért még egy trikót sem, azok is közel 2000 Ft felett kezdődnek :)
Amúgy én azt javaslom, hogy vegyél márkás farmert, és szép kézitáskát valamelyik plázabutikban, a felsőidet meg vedd meg turiban.
A farmer nagyon fontos, mert vagy mindent feljavít vagy elront, és egy igazán jó farmer nem a kínai boltokban található. Nekem a legjobb farmereim a Zaraból vannak, amik azért megfizethetőek még (10 ezer) de nagyon jól néznek ki. Kézitáskát meg vehetsz Pimkie, H&M, Vero Moda üzletekben pl. Olyanokat, amik drágának néznek ki.
A felsők meg lehetnek akár még Tescosak is, mert pont a felsők között szinte semmi különbség. A zaraban és a turikban vagy akár a piacon szinte ugyanolyan mintás pamutpólók vannak.
Inkább a nadrágra költs többet :)
25L
15:34-es vagyok
régen nekem is a agyonkopott semmire sem jó ruhák jutottak eszembe a turiról, de azóta teljes mértékben megváltozott róla a véleményem. persze, vannak, ahol teli van minden rongyokkal, de vannak olyanok is, amikben sok alig használt vagy teljesen használatlan,új, márkás ruha van olcsón :)
Én turkáló és butik párti vagyok. :) Mondjuk a butikba az a szép, hogy az eladó segít, sok méret van, és a cuccok fele amit felpróbálok tökéletes. A turkáló kalandosabb. :D
14L
Csak pár jó tanács:
- Cicásabb úgy leszel, ha bajuszt ragasztasz az orrod alá, és néha nyalogatod a kezedet.
- Drágábbnak tűnj... Te tényleg MÁSOKNAK akarsz megfelelni? Jesszusom, de égő...
- Ha neked a turi a sz*r cuccokat jelenti, akkor igen tudlak sajnálni.
- Egyébként meg imádom az ilyen kérdéseket, komolyan nincs szépérzéked? Csak látod, hogy valami szép-e avagy nem!
- De ezen a "drágább hatásún" vagyok a leginkább kiakadva. Hogy lehet valaki ilyen... semilyen?!
utolsó,de jó hogy itt mindenkinek extra egyéni stilusa van...meg sok pénze...boldog lehetsz. Mért baj ha a kérdező pénzesebb csajnak akar tűnni? Én is szegény vok,de kibszottul elegem van már ebből,és énis mindent megteszek azért, hogy többnek tűnjek mint amilyen vok!
Kérdező,sikerült találni jó darabokat? Adnál pár tippet? Énis hasonló cipőben járok :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!