Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan találtok jó ruhákat?

Hogyan találtok jó ruhákat?

Figyelt kérdés
Teljesen el vagyok keseredve. Tettem egy kört egy bevásárlóközpontban és konkrétan egy szoknyát tudtam venni. Egyáltalán semmi nem jó rám!! Komolyan kiknek gyártják ezeket a ruhákat? 190 cm magas 40 kilós 10 éveseknek? A felsők mellében nem jók, nadrágok derékban és hosszban... Majdnem elsirtam magam, H nem tudok semmi új ruhát venni...
júl. 5. 09:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Milyen boltokban voltál? Én zara, reserved, h&m ruhákat veszek legtöbbször a gyerekeknek, eddig nem volt gond. De legtöbbször neten rendelem, ott nagyobb a választék.
júl. 5. 10:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Férfiként ugyanezt tapasztaltam. Nem vagyok egy széles pali, de szinte minden feszül rajtam.

85 kg vagyok de sokszor az XL is éppenhogy jó rám.

júl. 5. 10:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Én mindig találok megfelelő ruhát magamnak. Nem tudjuk az arányaidat, nem tudjuk, hogy hol, milyen boltokban nézelődtél.

Turkálókban voltál már?

júl. 5. 10:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!