Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért gáz a fiúkon a színes...

Miért gáz a fiúkon a színes csőnadrág?

Figyelt kérdés
Jó ez most lehet hülye kérdés, de télleg szeretném tudni, mert nem értem. Én szeretnék ilyeneket hordani, mert sztem vicces meg minden. Csak az a baj, ha elmúltam 18, akkor már kicsit furán néznének rám az emberek. Már unom a feketét meg az ilyen sötét színűeket. Meg mindenkin csak sötétkék farmer vagy fekete gatya van. Najó, majd mondjatok véleményt.
2010. okt. 31. 10:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, szerintem egy sötétlila, bordó, sötétvörös, vagy akármilyen zöld nadrág fiún is jól nézhet ki, de az olyan élénkebb színek, mint piros, sárga... azt hagyd meg mondjuk az unalmas sötét nadrágjaidhoz kiegészítőnek.

De ezt nem értem:

"Mit kell ennyit foglalkozni, mit veszel fel? Kiveszed a szekrényből azt kész.."

Persze. Azt pedig szóljuk le, akit érdekel, mi van rajta. Ezért nincsenek stílusos emberek.

2010. okt. 31. 13:11
 12/21 anonim ***** válasza:

Attól még lehet stílusos, ha azt veszi fel, ami a keze ügyébe kerül. Feltételezem róla, hogy nem lyukas gatyákkal, melegítőkkel, trapéznadrágokkal van tele a szekrénye.. Így amit kivesz a szekrényből tök mindegy milyen menni fog a pólójához is, mivel én azt írtam vegyen fel farmert, feketét, szürkét, és az megy mindenhez. Nehogy már ne legyen stílusos! Egy fiúnak félórát kell állni a szekrény előtt, mit vegyen fel?

Igazából lányoknak sem kell, amikor azt tervezi milyen nadrágot, vegyen, maximum a pólónál.

2010. okt. 31. 14:50
 13/21 anonim ***** válasza:

Kedves lányok. Maradjunk már annyiban ha ti nem alkalmazkodtok hozzánk. akk ti mien alapon várjátok el tőlünk h öltözzünk a ti elvárásaitoknak megfelelően?

Minap olyat hallottam 1 ismerősömtől(lány) h ha kivenném a pc-jeimet még tetszenék is neki. Hát mondom ha szeretsz akk elfogadsz így.

A kérdéshez visszatérve nekem van szürke lila és babakék farmerom.

18/F

2010. okt. 31. 15:09
 14/21 anonim ***** válasza:

Irigyellek, hogy te elsőre mindig olyan ruhákat kapsz ki a szekrényedből, amik összeillenek, és a legmegfelelőbbek aznapra. Persze, így is lehet, de abban mi az izgalmas?

Off: én is megkaptam már, hogy ha kiveszem a piercingjeimet, fülbevalóimat, átfestem a hajam és másmilyen nyakláncot hordok, akkor "szerelmes" lenne belém. De ez nem így megy.

2010. okt. 31. 16:27
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem csak a színes gáz, hanem mindegyik. fiúkon undorító, örülök, hogy nem most vagyok tinédzser. Lányokon is csak magassarkúval néz ki jól.
2010. nov. 1. 12:00
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem gáz! Nyugodtan vedd fel. Nálunk a suliban volt egy srác, neki piros volt, és a barátnőim szerint ronda volt, nekem meg kifejezetten bejött. Ezzel mindenki másképp van, de szerintem jól néz ki, nincs benne semmi különös. Minden srác farmert meg feketét hord, ami tényleg kicsit uncsi. Próbáld ki nyugodtan:)

21/L

2010. nov. 14. 12:42
 17/21 A kérdező kommentje:
És hol lehet színes csőgatyákat kapni? Én kerestem, de a fiú részlegen mindig csak fekete, kék vagy szürke van.
2010. nov. 14. 12:57
 18/21 anonim ***** válasza:
Pull and Bear, Bershka
2010. nov. 14. 13:20
 19/21 anonim ***** válasza:
menj át a női részlegre :D sokan vesznek ott attól hogy nem lányok/nők.
2010. nov. 14. 14:21
 20/21 anonim ***** válasza:
A csőnadrággal viszont vigyázz, ne feszüljön a herékre, mert olyan impotens leszel tőle 30éves korodra hogy besz*rsz..
2010. nov. 14. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!