Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért gáz a fiúkon a színes...

Miért gáz a fiúkon a színes csőnadrág?

Figyelt kérdés
Jó ez most lehet hülye kérdés, de télleg szeretném tudni, mert nem értem. Én szeretnék ilyeneket hordani, mert sztem vicces meg minden. Csak az a baj, ha elmúltam 18, akkor már kicsit furán néznének rám az emberek. Már unom a feketét meg az ilyen sötét színűeket. Meg mindenkin csak sötétkék farmer vagy fekete gatya van. Najó, majd mondjatok véleményt.
2010. okt. 31. 10:17
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Rózsaszínt meg egyáltalán nem hordok. Sztem az az egyetlen lányos szín és meg is hagynám a lányoknak. Csak nem értem, hogy a többi színre, pl pirosra, miért mondják azt, hogy lányos. Meg szoktam látni ilyen felzselézett hajú keménygyerekeket sima kék gatyában és rózsaszín pólóban. Szal, ha őt nem bántják, akkor engem a többi színért miért?
2010. okt. 31. 10:35
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszik és a barátom is hord ilyen nadrágokat, pedig ő már elmúlt 20 éves. Vannak emberek, akik nem ezt a stílust képviselik és nekik ezek nem tetszenek, de hát mindenkinek más az ízlése. Bár vannak húzós színek így nadrág téren, de mondjuk egy kék vagy egy halványsárga jól tud kinézni.

18/L

2010. okt. 31. 10:37
 3/21 A kérdező kommentje:
Én vmi élénkebbre is gondoltam. Pl piros. De a halványsárga is jó ötlet. Meg szeretném néha a gatya színéhez illő nyakkendővel vagy sapival hordani.
2010. okt. 31. 10:39
 4/21 anonim ***** válasza:
78%
Előző vagyok. Piros csőnadrágja van egy egyik ismerősömnek. Pesti és ott szerintem teljesen átlagos ez, de ha lejön egy kisebb városba, ahol ez nem megszokott, akkor simán megszólják :S De ha tetszik, akkor hord nyugodtan és ne érdekeljen más véleménye! Legyen egyéniséged! :)
2010. okt. 31. 10:42
 5/21 anonim ***** válasza:
12%

Ha meleg vagy nem gáz!

Amúgy már kiment a divatból régebben is inkább az emósok hordák, na jó a kedvenc színem a narancssárga, és volt egy narancssárga gatyám.. de már fel nem venném, jött egy divathullám és már ki is ment. Fiúknak meg sosem állt jól.

Egy fiú legyen férfias, ne színes gatyákban járkáljon.

Amúgy meg ha unod a kéket, nyáron hordhattál volna halásznacit, mondjuk keki színűt, vagy más színűt, az a lényeg, hogy nem farmert, télre pedig meghagyhattad volna a farmert és a fekete gatyát .De hordhatsz még szürkét is. Miért szerinted mi lányok mit hordunk? Mit kell ennyit foglalkozni, mit veszel fel? Kiveszed a szekrényből azt kész..A lányokon is gáz már az élénk színű nadrág!

2010. okt. 31. 10:44
 6/21 A kérdező kommentje:

Ok. Akkor szerzek ilyet. Csak még nem mertem.

Egyébként, csak hogy képet tudjatok alkotni valahogy rólam: Nem tartom magamat valami okosnak azért, de a többi ember szerintem sokkal hülyébb. Gimiben 5-ös átlagom volt és most meg egy elég brutál egyetemre járok. Ahogy elnéztem eddig a többi hozzám hasonló srác mamakedvencésen öltözködik, szal teljesen nem érdekli, hogy mi van rajta. Nem nézem le őket emiatt, mert sztem a stílus vagy öltözködés nem jelent semmit, sőt a legtöbb haverom ilyen semmilyen öltözködésű és jó arcnak tartom őket. Én csak úgy szeretnék valahogy egyedi vagy valami ilyesmi lenni. Mert ha már meg lehet tenni, akkor mért ne.

2010. okt. 31. 10:49
 7/21 A kérdező kommentje:
De mondja már el valaki, hogy milyen a férfias öltözködés? Midnenki csak azzal jön, hogy júj milyen férfiatlan stb. Akkor mi lenne a férfias?
2010. okt. 31. 10:53
 8/21 anonim ***** válasza:

Jesse Boykinson (az énekes akit behívtak) is színesebb nadrág van: http://www.youtube.com/watch?v=fiYA0067JXQ

és itt van Usher aki 30 éves elmúlt: [link]

Ha tetszik vedd fel, ennyi. ;)

2010. okt. 31. 13:03
 9/21 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig, csak az utolsót. MiLYEN A FÉRFIAS ÖLTÖZKÖDÉS?

nadrág, póló, pulcsi. nem kell ahhoz feketét hordani, h férfias legyél.

világos kék, zöld, sárga, piros pólóban jó!!

de lent maradjon már csak sima, oké?

nem is divat az már.

2010. okt. 31. 13:03
 10/21 anonim ***** válasza:

usher jól csinálja.

de én nem ezt várom a férfiaktól.

2010. okt. 31. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!