Pécsen vagy Mohácson hol lehet olcsón szexi fehérneműket kapni? Fűzőt, harisnyákat, harisnyakötőket stb.
A míder és a fűző nem ugyanaz!
A míder egy műanyag-merevítős fehérnemű pl.: [link] , [link] (egy fűzőben így nem tudod magad hajlítgatni), ami semmit nem ér, max. szép (de ez szubjektív), amíg el nem törik az a pár műanyagpálcika benne, vagy be nem hullámosodnak, nekem kimondottan kényelmetlen volt. Az bármelyik fehérnemű boltban kapsz, vagy Árkádban Takko, New Yorker, C&A stb. de még kínaiban is láttam. Harisnyákat, harisnyakötőket is lehet bármelyik fehérnemű boltban venni.
Ha igazi fűzőt akarsz, akkor azt nem fogsz kapni egyik helyen sem, innen lehet rendelni, ezek igazi alakformáló acélmerevítős fűzők: [link] nekem van, gyönyörű, kényelmes, királynői tartást biztosít, elég drága, de megérte rá spórolnom. Többségük nagyon hasonlít az eredeti régi fűzőkre: [link] [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!