Mi a véleményetek az f&f márkáról? A minősége jó?
Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 22:34
1/8 anonim válasza:
szerintem jo a minosege, en markas ruhakat hordok(csak a minoseg, es az esztetikus kinezet miatt), es ezzel is teljesen meg vagyok elegedve. es nem is olyan draga. :)
3/8 anonim válasza:
én is meg vagyok vele elégedve, jó minőség, átlag ár, és leárazásokkor nagyon olcsón kilehet fogni 1-1 jó darabot :)
4/8 anonim válasza:
Teljesen jó a minőségük, én szeretem.
5/8 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, nagyon sok F&F és F&F True ruhám van. Tényleg jól néznek ki, és nagyon jó a minőségük is. Az árakkal meg úgy vagyok, hogy van ami nagyon megéri, de van olyan is ami az én pénztárcámhoz képest elég drága. Pl a csőfarmert 4000-ért nagyon korrektnek találtam, de egy kardigánt 7000-ért nem fogok megvenni.
6/8 anonim válasza:
Nagyon jó minőség, szerintem a ruhák is jól néznek ki, teljesen meg vagyok vele elégedve.
7/8 anonim válasza:
Szerintem jó a minősége és valóban ki lehet fogni olcsóbb darabokat is. Több nadrágom is van onnan és nem lehet rájuk panasz. Én csak ajánlani tudom.
20L
8/8 anonim válasza:
Remek minőségű, több olyan felsőm is van, amit már évek óta hordok. Nincs velük semmi gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!