Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miss world hungary-n miért...

Miss world hungary-n miért nincs mostanában bikinis tour nagyon hiányzik?

Figyelt kérdés
Választ előre is köszönöm szépen
jún. 24. 02:56
1 2
 11/13 hosszúhajú ***** válasza:
Tök mindegy a százalék a szépségversenynek nem arról kell szólnia hogy meztelen fenekeket nézegessünk. Gondolj bele 70 évvel ezelőtt is volt szépségverseny anélkül hogy láttuk volna a döntősök fenekét. Ha egy pasinak meg ez a szórakozás vegyem egy szex lapot.
jún. 27. 17:20
 12/13 anonim ***** válasza:

11.

Tehát akkor soha, semmilyen rendezvényen nem szabad értékelni a nők teljes alakját. Még akkor sem, ha önként és szívesen mutatja. Csak mert 10% úgy gondolja, hogy nem.

Strandon nem akarod betiltani a bikinit? Vagy legalább mindenkit arra kötelezni, hogy az eget bámulja? 70 éve is egész testet takaró ruhákban fürödtek és sikerült úgy is.

jún. 27. 17:31
 13/13 hosszúhajú ***** válasza:
Értékelni lehet a nők alakját de a férfiak többsége mondom hogy nem azért nézik hogy szigorúan értékelje őket. Úgy beszélsz velem mintha én tiltottam volna be. A strand nem egy főműsor időben adott közvetítettet műsor amit millióak néznek és nagyobb társadalom formáló szerepe van. Nem értem miért akarsz velem ennyire veszekedni nem én tiltottam be én csak azt tudom hogy MIÉRT tiltották be. Mondom ott nézed a nők fenekét ahol akarod de a szépségverseny nem a népfelekéről szől. Nem én találtam ki szerintel fordulj a rendezőkhöz ők is ezt fogják mondani.
jún. 27. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!