11/29 anonim válasza:
Én nyáron ha 30fog alatt van és nincs dög meleg akkor mindig nylonharisnya nadrágot szeretek, ha melegem van már, akkor zokni,vagy titok vékony vagy boka vékony pamut, vékony nylon,F42.
13/29 anonim válasza:
Harisnyazokni meg vékony nyári harisnyanadrág nálam is játszik
25/L
14/29 anonim válasza:
Zoknit mindig, de ha úgy van, akkor harisnyát is. Egy vékony fehér harisnya nyáron se túl meleg.
15/29 anonim válasza:
Feherbe milyen vastagot hordasz ami nem.meleg?? Szivesen kiprobalnám
16/29 anonim válasza:
Attól függ. Ha szandit veszek fel, akkor semmit sem, ha sportcipőt, akkor zokni szokott. Itthon állandóan mezítláb
17/29 anonim válasza:
Szerintem ha nincs ekkora hőség, mint most a napokban, akkor akár még pamut harisnyában is ki lehet bírni egy napot. Főleg ha világos színű.
18/29 anonim válasza:
Pamutban? Az már 25 fokban is teljesen kizárt. :)
19/29 anonim válasza:
Ha megyek valahova cipőben és zokniba megyek. Zokni nélkül cipőben lenni nekem kényelmetlen
20/29 anonim válasza:
Mivel olyan a munkám ahol mindig cipőben kell lenni, így viselek zoknit nyáron, de ilyenkor vékony bokazokni vagy titokzokni, otthon hétvégén mezítláb vagyok all day F/25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!