Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Akinek van, ti hol szerzitek be?

Akinek van, ti hol szerzitek be?

Figyelt kérdés

Selyem szatén agyagú pizsamát szeretnék venni, de nem tudom milyent és hol érdemes ami ár érték arányban is megfelelő.

Tudom, van aki nem szereti, de vannak aki meg igen, legfőképpen hozzájuk szól a kérdésem.

2024. jún. 21. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a New Yorkerben is láttam, bár az rövid nadrágos volt.
2024. jún. 21. 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez két külön dolog.

A szatén egy szövési technika, ami álatal sima, vízhez hasonló anyagot kapunk.

A selyem egy természetes szál, ami a selyem hernyó gumbójának az anyaga, megtisztíva és anyaggá feldolgozva.

Szatén pizsamát minden bokorban kapsz, mint mondták, New Yorker, Primark, Pepco. De ezek természetesen selymet távolról se láttak.

Igazi selyem bizony 20×os szorzóval lesz, olyan 60 e körül. Keress rá, hogy 100% hernyóselyem pizsama, ki fog dobni párat.

Pl:

[link]

2024. jún. 21. 13:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Selyem agynemu vegyel inkabb. Jobb a meztelen borhoz amikor a selyem er. A pizsinel a selymes resz pont kifele van. Csokken az elvezeti erteke tole.
2024. jún. 22. 07:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

New Yorkerben szokott lenni rövid fazonú és hosszú is, én ott már vettem. Viszont ha nem rögtön kell akkor Temu és társai. Jó árban vannak és nagyon jók, vagy pl Vinted vannak újak címkések is. Igaz nem írtad férfi vagy nőit keresel, de utóbbi helyeken tuti találsz jó árban mindkettőből.

Én nagyon szeretem őket és igen ez nem igazi selyem hanem poliester szatén szövésű, de kellemes hűs és csúszós az anyaga. És ilyen selymes anyagú ágyneművel az igazi:)

2024. jún. 22. 19:18
 5/5 anonim válasza:
Budapesti pontos cimeket irjatok
júl. 27. 02:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!