Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Leszbikus nők, hol szerzitek...

Leszbikus nők, hol szerzitek be ezt az öltözéket?

Figyelt kérdés
Szeretnék elegánsan megjelenni, sportos, farmeres leszbikus vagyok és nem tudom hol tudok beszerezni leszbikusan csinos inget zakót nadrágot cipőt… férfi cuccokat vasaroltok? Vagy hol lehet nem cicás nőies ilyen öltözéket kapni?

2021. júl. 9. 11:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
24%

Szoknyát és nagyon nőies ruhákat hordok.

Mi leszbikus nők azért vagyunk leszbikusak, mert másik NŐBE akarunk beleszeretni, nem egy elférfiasodott valamibe. Azért vagyunk leszbikusak.

23/L

2021. júl. 9. 11:57
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok butch… köztes csoportba tartozom, aki még akár heteroszexuális is lehet küllemre. En is azt vallom, hogy egy nő nézzen ki nőnek, persze elhiszem, hogy valaki rossz testbe születik, de az nem én vagyok és nem is tetszenek a fiú kinézetű nők… de szerintem érthető, ha rosszul érzem magam szoknyában vagy kosztümben. És szerintem nézhet ki zakoban ingben is egy nő nőnek. Viselj nyugodtan szoknyát, én viszont szeretném megtalálni a kényelmes és elegáns öltöztem, ami nem kosztüm
2021. júl. 9. 12:15
 3/18 anonim ***** válasza:
80%

[link]

Ilyesmire gondolsz?

2021. júl. 9. 12:20
 4/18 anonim ***** válasza:
2021. júl. 9. 12:23
 5/18 A kérdező kommentje:

[link]

Inkább valami ilyesmire gondoltam. Az előbbi nekem túl csajos.

2021. júl. 9. 12:23
 6/18 A kérdező kommentje:
2021. júl. 9. 12:25
 7/18 anonim ***** válasza:
95%

Kb ugyanaz,mennyit szánsz rá?

Ralph Lauren,Hilfiger

Ezek gyártanak igényes ezekhez hasonló női ruhákat

2021. júl. 9. 12:30
 8/18 anonim ***** válasza:
95%

Első válaszoló vagyok.

Próbáld ki, amit Emma Watson csinált:

[link]

Ez nőies maradt, de mêgsem kosztüm..és mégis.

2021. júl. 9. 13:05
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

1-es a nyerő!

Én sosem értettem,hogy ha valaki a saját nemét preferálja akkor vajon miért kéne férfinek öltözni??

Pont hogy a nőnek a nőiesség vonzó és nem egy férfi ruhába bújt valami.

2021. júl. 9. 19:46
 10/18 anonim ***** válasza:
92%
Mert valakinek ilyen a stílusa és a férfiasabb ruhákban érzi magát jól.Úgy látszik egyeseknek nem egyértelmű.
2021. júl. 10. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!