Tényleg igaz, hogy ha egy lány fordítva hordja a baseball sapkáját az azt jelenti, hogy leszbikus?
Ha fiús,rövidebb a hajad egyből leszbikus vagy. Ha inget horasz leszbikus vagy. Nem fested a körmöd egyből leszbikus vagy.
Ezek akkora hülyeségek. Ha te szereted úgy hordani hord úgy.
Kerdezo, az ironia es/vagy szarkazmus szavakat ugye meg nem tanultatok a suliban? #1 csak arra probalt ravilagitani, hogy esetleg, nehanapjan gondolkozni is lehetne mielott ostoba kerdeseket irsz ki.
Homoszexualis nem egy ruhadarabtol vagy ekszertol leszel, hanem attol hogy szexualisan a sajat nemedhez vonzodsz.
Igen azt jelenti!
Van egy szallito csaj nalunk a cegnel es O mondta hogy ez igy van mert O is az!
6! Es nem igy van??
Amugy a 9-nek igaza van mert a fiukra is igaz csak ha lanyokat vadaolnak meg vele akkor felvannak haborodva!
tudom hogy nem leszek attól leszbi ha megfordítom a sapimat.
arra gondoltam inkább, hogy állítólag ez egy jel amit a leszbik figyelnek.ezt hallottam, ès mivel eddig ezt nem tudtam erre vonatkozott volna a kèrdès?!
Igen ez a lenyeg!
Ezzel jeleznek egymasnak, ha igy hordod akkor fenn all a veszelye,hogy esetleg leszolitanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!