Több napos osztály kirándulásra mit vegyek fel pizsamának?
Figyelt kérdés
1 hét múlva megyek 1 hetes osztály kirándulásra mit vegyek fel pizsamának?Csak lányok lesznek a szobába de fiúk is fognak látni pizsamába.16 vagyok.jún. 19. 14:09
11/17 anonim válasza:
Olyat ami minél rövidebb, és minél tapadósabb.
12/17 anonim válasza:
"Engem nem zavarna ha látszana a mellbimbóm mivel kivsi feszes mellem van, de nem tudom hogy a fiúkat zavarná e."
Zavarni biztos nem zavarná őket. Ha téged zavar és nem akarsz melltartót felvenni, használhatsz mellbimbó tapaszt. És a probléma megoldva.
13/17 anonim válasza:
És a farokra a fiúk milyen tapaszt vegyenek hogy ne látszódjon? 😀
14/17 anonim válasza:
Mert az összes kanos lány a fiúkat fogja lesni
15/17 anonim válasza:
Mellbimbó tapasz... megőrülök ezektől a hülyeségektől. És komolyan vannak ilyen nők, akik padlógázzal nyomják a testszégyenítést.
17/17 anonim válasza:
#15 Ha valaki nem akarja saját magát mutogatni mindenkinek, az miért lenne "testszégyenítés"? Egyrészt ez az ember saját döntése, másrészt meg ugye vannak bizonyos élethelyzetek, amikor illik bizonyos módon felöltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!