Nagyon ódivatú, öreges hatást kelt a farmerdzseki huszonéves férfiakon?
Figyelt kérdés
Egy ideje gyakran hordok, azt hittem divatosan mutat, viszont pár napja visszanéztem képeket amin rajtam van a dzseki és úgy nézek ki benne mint valami 50 éves fószer. Érdekes mert nőkön olyan fiatalos, divatos hatást kelt, fiúkon ritkán látok, ezek szerint nem véletlenül. Vagy csak rajtam mutat idétlenül?jún. 16. 08:44
2/5 anonim válasza:
Röviden és tömören: nem. Részletesebben: egy sor cucc van, amihez teljesen jó.
3/5 hosszúhajú válasza:
a farmer???? igazi örök divat! akár férfi akár nő! lehet hogy a fazon nem áll jól, nem a farmer a gond. talán más fazonban jobban mutatna..vagy más szín illik hozzád. vagy a méret. bármi más, de az tuti hogy a farmer nem gáz..
4/5 anonim válasza:
Valószínűleg a fazon rossz. Bőrdzsekiből is van ez a tipikus, kövér építési vállalkozó fazon, ami öreges, és van a motoros dzseki, rocker dzseki stb. ami meg divatos és jól néz ki.
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem. Én hordom rendszeresen tavasszal/ősszel. Van több is nekem, többféle színben, nem csak a klasszikus kékben. Jól érzem magam benne. Nem gondolnám, hogy öreg fószernek nézek ki benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!